Sådan Paint køkkenskabe gul & hvid

December 8

Sådan Paint køkkenskabe gul & hvid

Maleri dit køkken frysere kan gøre meget mod opdatering af udseende og stil i dit køkken. Kabinetter behøver ikke altid at have det træ look. Mange boligejere vælger for at male dem i stedet. Det er en billig måde at gøre en dramatisk forskel. Gul og hvid er et fælles køkken-farveskema.

Instruktioner

Sådan Paint køk Cabninets gul & hvid

•Vælg nuancer af hvid og gul du ønsker. Gule spænder fra bleg fed og hvide fra cremet til at lyse som sne. Samle pensler, plast, maler tape og leder til køkkenet.

•Lay plast under skabene, som skal males. Dette vil beskytte gulvet og overflader nedenfor. Brug malerens tape for kanter og for at dække områder du ønsker ikke malet. Beslutte, hvilken farve du vil bruge som den primære farve, og som accenten, som. Vil du have hvide kabinetter med gule detaljer eller gule kabinetter med hvide accenter? Åbne og rør den primære farve.

•Applicer primære farve til de vigtigste dele af kabinettet. Du skal bruge markeringsfarve på trim og hardware. Bruge den mellemstore børste til større overfladearealer og den lille pensel til små eller smalle områder. Tage din tid til at undgå drypper, løber, udstrygningspræparater og fejl. Bløde børster børster virker bedst at anvende maling jævnt. Når den primære farve er blevet anvendt til alle skabene skal males Lad tørre.

•Paint skabene ved hjælp af accenten farve i de områder, der ikke er omfattet af den primære farve. Hardware, kanter og trim bør være alle malet, med accent farven. En trim kan oprettes på kabinetter, der har ingen ved hjælp af den maler tape en til to inches i fra alle kanter. Måle det omhyggeligt, anvende båndet og male den ydre grænse for en trim look ved hjælp af accent farve.

•Carefully fjerne den maler tape. Rydde op, skyl pensler godt således at du kan holde dem til brug på dit næste projekt. Gem rester maling til fremtidige touch-ups, hvis nødvendigt. Alle, der er tilbage er at tage sig af plast. Skridt tilbage og tage et kig. Når malingen er tør, er dit frysere brugbar igen. Det er bedst at give dem 24 timer.

Tips & advarsler

  • Tage din tid til at undgå fejl. Vaske maling fra overflader, det ikke skulle have fået straks med sæbe og vand. Det vil komme ud, hvis det gøres hurtigt. Hold en klud på hånd tilfældes skyld.
  • Maling kan udskyde dampe, der kan være giftige. Holde køkkenområdet godt ventileret når maleri og indtil malingen er grundigt tør.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com