Sådan Paint køkkenskabe med melamin Paint

January 8

Mange husejere bruge melamin maling til at opdatere deres køkken frysere. Melamin er en sammensat lavet af kulstof, kvælstof og brint. Kendt for sin styrke, fremragende vedhæftning egenskaber og evne til at skabe meget glatte overflader, bruges melamin i en række produkter, herunder whiteboards, plast, tallerkner, bordplader, køkken frysere og maling. For den boligejer, der ønsker at reparere mindre kabinet mangler eller som ønsker at have frysere, der er pletbestandigt og nem at ren, melamin male kan være et godt valg.

Instruktioner

Sådan Paint køkkenskabe med melamin Paint

Forpakket mængden af maling og primer, som du skal bruge til dit projekt. For at bestemme hvor meget at købe, måle højden, bredde og længde af områderne af kabinettet du vil male. En gallon af maling (eller primer) generelt dækker 400 kvadratfod af væggen eller skabet med en frakke. Husk på, du vil sikkert gerne dække kabinetter med mindst to eller tre frakker af maling og ét lag primer. Når du køber maling, læse instruktionerne for at se, om producenten anbefaler at bruge en pensel eller en svamp applikator for at anvende maling. Hvis ingen anbefales, en høj kvalitet børste, der er omkring 2 ½-3 inches er en god mulighed.

•Fjern alle genstande fra kabinettet. Tør inde i kabinetterne, selv hvis du ikke male dem. Brug slip tøj til at beskytte gulve og alle andre nonpainted områder. Næste, fjerne de skabslåger og finde et sted at lægge dem fladt. Gør opmærksom på, hvor de skal lægges tilbage når du rehang dem. Tage alle skruer og hardware ud og placere dem i en skuffe eller andre sikkert sted.

•Brug væske eller pulver trinatriumphosphat (TSP) at affedte kabinetter. Fordi tsk kan være skadelige, Følg instruktionerne nøje og bruge handsker til at beskytte dine hænder. Når du er færdig, tør de skabslåger grundigt.

•At hjælpe maling og primer overholder overfladen korrekt, gnid kabinet med 80 grus sandpapir. Mens dette kan tage noget tid, vil det hjælpe maling job sidste meget længere tid, end det ville have ellers. Anvende en olie- eller melamin-baserede primer til de skabslåger og andre områder, der vil blive malet. Afvente primeren til tørre. Følg producentens anvisninger omhyggeligt. Undertiden primer synes tør at røre ved, men er ikke klar til yderligere maleri eller slibning. Når du er færdig, sand overfladen igen med 240-sandkorn sandpapir.

•Applicer melamin maling. Male på selv lodrette streger for en flot glans. Anvende paint tyndt for professionelle resultater. Tillad kabinetter til at tørre helt, derefter anvende en anden tyndt lag. Når kabinetterne tør igen, anvende den tredje frakke.

Tips & advarsler

  • Efter at skabene er grundigt tørre, rehang dem og erstatte hardwaren. Det vil tage tid for kabinettet være gennemhærdet (hærdet), så undgå at vaske kabinetter for et par uger, hvis det er muligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com