Sådan Paint køkkenskabe Pink

September 1

Giv dit køkken et nyt udseende uden at bruge en masse penge ved at male skabene. Da skabene er et af de fremherskende træk i dette rum, kan male dem drastisk ændre udseendet af rummet. Selv om det ikke kan være et sandsynligt farvevalg for kabinetter, kan pink oprette et one-of-a-kind kig til rummet. Vælg bleg lyserød til en land-chic eller romantiske køkken, koral kabinetter til at indstille en tropisk vibe og hot pink til at give rummet et vildt og funky look.

Instruktioner

•Fjern de skabslåger. Læg dem på en flad overflade. Brug en skruetrækker til at fjerne alle hardware - håndtag, hængsler og låse--fra døre, fryser kasser og rammer.

•Rengør overfladen af skabene. For kabinetter, der er let snavset, bruge en tungt renseprodukt; frysere, der er stærkt tilsmudsede kan kræve en kraftfuld affedtningsmiddel. Vær sikker på at grundigt rense hele overfladen af dørene, så snavs og fedt kan forhindre male i kabinetter at overholde. Det kan tage adskillige forsøg på at få skabene helt ren.

•Sand kabinetter. Gnid 100-sandkorn sandpapir over overfladen af hver dør. Dette vil slibe overfladen, hvilket gør det lettere for malingen til at holde.

•Applicer en høj-build, slibbar primer til kabinetter med en pensel. Primeren vil udfylde alle dings og buler og dække kornet af træ. Det vil skabe en glat overflade til at male. Påfør to lag primer for korn og ethvert skønhedsfejl er fyldt.

•Lightly sand skabene når primeren er tørret med 200-sandkorn sandpapir. Det bliver lidt ru overflade, gør det acceptere det næste lag maling lettere. Det vil også fjerne eventuelle penselstrøg tilbage i de tørrede primer.

•Vacuum kabinetter til at fjerne støv lavet ved slibning. Tør ned overfladen med en tack klud til at sikre alle støv er fjernet.

•Paint kabinetter. Anvende maling med en ny mejsel-tippes pensel. Male med korn af træ, med glat, selv penselstrøg. Begynde med bagsiden af dørene. Mens dørene tørring, male kasser og rammer på samme måde. Når bagsiden af skabene er helt tørre, vende dem og male den forreste, ved hjælp af den samme tilgang. Anvende mindst to frakker af maling på kabinetter; Hvis du vælger en bleg lyserød farve, kan det tage mere end to frakker til at opnå det ønskede udseende.

For at give de skabslåger en super glat finish, male dem med en maling sprøjte. Anvende en enkelt frakke af maling, flytte sprøjten i en selv, op og ned bevægelse. Male kanterne af dør først, derefter male i ansigtet af døren. Brug kun maling sprøjte male døre; Brug en pensel til at male boksene kabinet, hvis du har valgt denne fremgangsmåde.

•Udskift hardware når kabinetterne er helt tørre. Installere nye trækker eller håndtag på dørene til at give dem et helt nyt look. Hænge døre på skabene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com