Sådan Paint køkkenskabe sort

December 8

Sort køkkenskabe kan give et sofistikeret, moderne look til ethvert køkken. Hvis du ønsker at give dit køkken et lift, men har ikke budget til at erstatte dit eksisterende kabinet, kan du løse problemet ved at give dem et lag af sort maling. Male skabene er ikke svært at gøre og kan give dit køkken en øjeblikkelig makeover uden koster tusindvis af dollars.

Instruktioner

•Tag dine skabslåger og al hardwaren. Hvis du male indersiden reoler af kabinetter, fjerne alle elementer og sæt dem af vejen. Hvis dit køkken er store og har god udluftning, kan du arbejde på dine skabslåger derinde, så længe du bruger interiør maling. Hvis nødvendigt, du kan bringe dem udendørs eller i en garage hvis det ville være mere praktisk.

•Aftør ned alle de flader, du planlægger at male med en blanding af 1 kop af ammoniak til 1 gallon af varmt vand. Gentag dette to eller tre gange, hvis det er nødvendigt, at fjerne enhver resterende fedt eller sod oprustning fra over årene.

•Fyld de eksisterende huller med spackle eller træ fyldstof, hvis du planlægger at bruge nye hardware og håndtag, og bore nye huller. Lad det tørre.

• Giv alle overflader du maler en let slibning. Tør dem ned grundigt med en klud til at fjerne alle af støvet. Enhver støv rester vil forhindre malingen klistrer, så tør så mange gange som nødvendigt og sørg for at komme ind i hjørnerne.

•Brug maler tape til at beskytte dine vægge og loft nær kanten af skabene. Dække din backsplash med avis og sætte en dråbe klud på dine apparater og bordplade til at beskytte dem så godt.

•Prime alle overflader du vil male med en god primer, som Kilz. Bruge en rulle for så meget af de flade overflader, som du kan for mere jævn dækning og en børste når det er nødvendigt for kanter, hjørner eller folder som et roller ikke kan nå. En eller to frakker af primer vil hjælpe maling klæbe bedre og pels mere jævnt. Lad det tørre 12 til 24 timer før proceduren.

•Vælg en interiør halvblank eller blank sort latex maling til din frysere. Dette vil give din frysere en flot glans og gør det også nemmere at rense, hvis de er sprøjtede med mad eller fedt. Hvis du ønsker mindre af et skær, bruge satin, men holde sig væk fra æggeskal eller flad maling i et køkken, som de er vanskelige at rengøre, og mange rengøringsmidler kan du bruge dem vil resultere i en plet.

•Paint to til tre frakker af din valgte maling på din kabinetter for god, mørk dækning. Igen, brug en pensel til de vanskelige pletter, og en rulle på de flade overflader for jævn dækning. Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt, og kan du give dem en ekstra dag til malingen til at indstille, så dørene ikke holde sig til rammen og dine leverancer på dine hylder ikke bosætte sig i og forlade en mark.

•Før fjernelse maler tape, køre en barbermaskine eller kasse fræser langs kanten af tapen mod malingen. Dette vil forhindre skrælning off nogle af maling, når du fjerner tapen.

•Udskift din hardware eller bore nye huller hvis tilføjer ny hardware. Udskift dine skabslåger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com