Sådan Paint laminat møbler

March 8

Sådan Paint laminat møbler

Laminat møbler er produceret, når en tynd plade af plastik laminat er overholdt et stykke af spånplader. Spånplader er hvad der giver møbler stykke dens stabilitet, mens laminatet serverer mere af en æstetiske formål. Laminerede spånplader er almindeligt anvendt i produktion af kontormøbler, reoler, skabe og Soveværelsesmøbler, fordi det er holdbart og økonomisk. Hvis du har møbler i laminat, og har for nylig renoveret, kan du spekulerer på, hvis du kan male dine brikker til at matche. Svaret er ja, og det er meget let at gøre.

Instruktioner

•Rengør den laminat møbler med en svamp og en mild sæbe og vand blanding. Opvask detergent fungerer godt til at fjerne enhver snavs eller snavs oprustning, der kan være på overfladen af møblerne.

•Sand laminat med fine sandkorn sandpapir. Maling vil klæbe bedre til laminat, hvis det er givet en lille smule af tekstur, og en let slibning bør gøre tricket.

•Anvend en blød klud til at tørre væk støv, der er akkumuleret på laminatet efter slibningen. Du ville ikke nogen af de slebne fibre ender i din maling, så tør laminatet ned grundigt.

•Prime laminat møbler stykke med en oliebaseret primer. Primeren vil tilføje et yderligere base for din valgte maling farve til at overholde. Tillad primer til at tørre helt, før man går videre til næste trin.

•Paint laminat møbler stykke med en maling farve efter eget valg. Oliemaling er den bedste vedhæftning, men det er stadig OK at bruge latex, hvis møbler stykke ikke kommer til at få en masse slid og ælde.

•Tillad malingen til at tørre, og følge op med en anden frakke, hvis nødvendigt. I de fleste tilfælde behøver du kun to frakker af maling over laminatet.

Tips & advarsler

  • Bruger en foam roller til grunding og maling vil give dig en glattere finish, og eliminere behovet for at bakke ud for at dække op penselmærker. Oliebaseret maling og primere kan ikke renses ned af pensler og ruller med vand, så det er en god idé at holde nogle mineralske ånder på side til rensning af pensler og ruller. Placere pensler og ruller i Ziploc baggies mellem frakker vil holde dem mod udtørring.
  • Kontroller, at du arbejder i et godt ventileret område, når anvende olie baseret maling og primere. Dampe fra disse produkter kan være farlige.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com