Sådan Paint lamineret forfængelighed frysere i badeværelse

July 11

Laminat skab overflader er jævn og glat, hvilket gør det vanskeligt at få maling til at holde sig til overfladen. Hvis opdatering af dit badeværelse på et budget er dit mål, kan maleri laminat kabinetter dog tilføje en ny dimension af stil og finesse til et badeværelse uden at koste et bundt. Ved at tage passende skridt til at forberede overfladen før du anvender maling, vil du finde opgaven at male laminat skabene i dit badeværelse overraskende enkel.

Instruktioner

•Tag drejeknapper og trækker med en skruetrækker. Åbne kabinetterne og skru beslagene holder drejeknapper og trækker på plads. Sæt disse til side til at bruge igen når projektet er afsluttet.

•Løsn hængsler med en skruetrækker. Placer dørene på et arbejdsbord eller sawhorse. Fjerne hængsel hardware fra dørene, og der er afsat. Hvis hængsler er skjult eller kompliceret for at fjerne, bruge maler tape til at dække dem og forlade dørene på.

•Rengør kabinetter med en nylon svamp og en lav-lavtskummende affedtningsmiddel ligesom TSP. Skyl off alle rester af tørre overflader igen med varmt vand og en svamp. Håndklæde ned kabinetter og give tid til at tørre.

•Sand området med en hånd sander og 120-sandkorn sandpapir eller sand i hånden. Bære en maske for at beskytte dig selv mod luftbåren snavs. Sand alle overflader, herunder det indvendige og udvendige døre, Stripning off malingen. Tørre områder ren med en mikrofiberklud. Rense alle støv fra den slibning.

•Applicer oliebaseret primer med en maling rulle. Rul primeren på, og lad det tørre ifølge producentens anvisninger. Når tør, er skabene klar til at male.

•Applicer akryl emalje maling til kabinetter og døre med en rulle eller pensel. Da laminater er glat, efterlader en rulle eller maling pad mindre chance for penselstrøg viser oppe på kabinettet. Gøre det muligt malingen til at tørre efter fabrikantens anvisninger. Anvende en anden frakke af maling og lad det tørre.

•Udskift døre og hængsler. Skrue hardware tilbage ind i kabinettet, hvis du har fjernet dørene. Erstatte alle drejeknapper og trækker ved at skrue dem tilbage på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com