Sådan Paint Lanai møbler

April 21

Sådan Paint Lanai møbler

Hvis du bor i et varmt klima, som Hawaii, har du sandsynligvis en udendørs boligareal. Overdækkede terrasser, ofte omtalt som lanais, tilføje plads til dit hjem og giver frisk luft. I stedet for at købe nye møbler, hver gang du ønsker at ændre rummets indretning, overveje at male møbler har du allerede. Male udendørs møbler er relativt smertefri, som mange maling er designet specielt for udendørs møbler.

Instruktioner

•Rengør dine møbler med vand og en mild husstand sæbe eller rensemidler før maleri. Brug en klud eller svamp til at forsigtigt skrubbe det hele stykke, at komme ind i sprækker.

•Tag alt rust og peeling maling fra metal og plastik møbler før maleri, ved hjælp af sandpapir eller ståluld. Bagefter, tør ned møbler med en fugtig klud til at fjerne enhver resterende snavs eller fremmedlegemer.

•Paint træ møbler med en emalje eller akryl latex maling, ved hjælp af en pensel. Kig efter maling sorter specielt designet for udendørs møbler. Blødere træsorter som eg, skal være forseglet før at være malet for at beskytte dem mod tænderne. Mal ikke møbler indtil efter en fugemasse er tørret helt.

•Coat metal møbler med en pensel på eller spray metal primer før du anvender den farve, du har valgt. Når primeren er helt tørre, børste på en emalje maling til den vigtigste frakke af maling.

•Spray plastik møbler med en spray maling beregnet til plast. Spraymaling er ofte quick-tørring, men kan kræve mere end en frakke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com