Sådan Paint linjer på et tæppe

April 4

Sådan Paint linjer på et tæppe

Kedeligt, falmede eller gamle tæpper kan ændres ved at male streger på dem og tilføje farve og design. Denne metode kan bruges til at tilføje nogle liv til et værelse eller simpelt hen lave et tæppe til at matche en ny indretning. Spare penge ved at omdanne en gammel tæppe eller tæppe til en, der er vibrantly som ny ved hjælp af kun få forsyninger fra din lokale hardware butik.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af dit tæppe. Tegne en repræsentation af den løber, skalering den ved at erstatte fødder med inches. For eksempel, hvis dit tæppe er 8 af 5 fødder, tegne en 8-af-5-fods rektangel.

•Anvend en lineal til at designe et mønster på tegningen. Omfatte lodrette og vandrette linjer eller Diagonale linjer i et mønster. Bruge andre møbler eller dekorationer i rummet til at få en idé for supplerende mønstre.

•Convert målinger--fødder til inches, for eksempel--så du kender den længde, som hver linje vil være på gulvtæppet. Nedskrive disse målinger på tegning for nem adgang.

•Overførsel mønster fra papir til tæppe, ved hjælp af et målebånd og afdækningstape til at markere off linjerne. For hver linje, sætte et stykke tape på begge sider, forlader plads til linjen i centrum. Dette vil hjælpe dig med at bestemme placeringen af linjen og holde malingen i at sprede.

•Paint mellem stykker tape ved hjælp af en høj-gloss latex maling og en pensel eller rulle. Tillad et par timer for malingen til at tørre og derefter skræl væk båndet. Touch op nogen steder, der har brug for det.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com