Sådan Paint marmor Finish

August 14

Faux maling finish har eksisteret i århundreder og blev yderst fashionable under renæssancen. Faux marmorering ser effektiv på store områder, såsom gulve, men fungerer lige godt på mindre områder som sofaborde og bad paneler. Du kan male en marmor effect med lidt øvelse. Dine første resultater kan ikke være tiltalende, men bogstaveligt, tørre tavlen ren og prøv igen. Start med en vandret bord og et par grundlæggende materialer og efter et par praksis kører, du vil være i stand til at producere en marmor finish på næsten enhver overflade.

Instruktioner

•Paint bord med træ primer. Lad tørre og derefter anvende en enkelt lag hvid halvblank maling. Lad det tørre natten over.

•Forbered dine materialer. Hæld terpentin i en dyb tallerken; en gammel tallerken er ideel. Klemme ud oliemaling sort eller brun i en lignende fad. Plads i bestyrelsen på et bord foran dig. Placer den anden tin oliebaseret maling inden for rækkevidde, samt to tallerkener, fjer, pensler og klude.

•Paint bord med en pels af den anden farve. Arbejder hurtigt, mens malingen er våd, dyppe en fjer i terpentin og forsigtigt trække det gennem våd maling. Starte et hjørne af bord længst væk fra dig og bringe fjer mod kroppen, diagonalt. Flytte fjeren på en sådan måde, at det løfter maling, forlader en hvid zig-zag "vene." Ikke går fra hjørne til hjørne; stoppe og starte en anden linje, altid arbejder i samme retning. Tør fjeren på en ren klud lejlighedsvis før dypper det tilbage i terpentin. Fortsæt, indtil du har lavet flere hvide vener på denne måde. Brug en kunstners pensel til at løfte ud tykkere streger, hvis du ønsker.

•Ændr til en ren fjer og dip den bløde side i sort eller brun olie maling. Træk fjeren over hele linjen som før. Tillad mørke vener til at krydse og flette med de hvide. Må ikke overdrive de mørke linjer. Har nogle linjer opdelt i to som forked lyn og et par andre går i den modsatte retning. Gå tilbage til terpentin overhældt fjer og træk at man gennem de mørke linjer. Spille rundt for at se hvad effekter du kan opnå.

•Sweep den bløde dekoratør børste meget let hen over overfladen. Være meget delikat herom; næppe tillade børster til at røre malingen. Flytte den fra side til side indtil de malede linjer blødgøre og fletning. På dette tidspunkt, hvis du arbejder på en faktiske projekt, vil du forlade finish til at tørre helt, før du anvender en beskyttende lag højglans lak. Men hvis du vil øve nogle flere, tørre bestyrelsen ren med en klud fugtet med mineralsk terpentin. Du vil stå tilbage med den hvide malede overflade du startede med.

•Følg instruktioner for en faktiske projekt når du er fortrolig med din marmorering evner.

Tips & advarsler

  • For at bremse tørretid, tilføje lidt kogte hørfrø til den anden oliebaseret maling.
  • Eksperimentere med forskellige farver. Et mørkt marmor skal en hvid base coat og en mørk grå eller grønne sekundære farve. Når du trækker den terpentin-gennemblødt fjer gennem den mørke maling, vil det afsløre, kontrasterende hvide linjer.
  • Prøv at trykke let på papirhåndklæder overfladen, til at producere en overskyet effekt.
  • Studere mønstre i virkelige marmor, så du kan nøjagtigt gengive veining.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com