Sådan Paint med Paint-strukturering

December 7

Tekstureret maling er en latex maling, som har været fortykket med fyldstoffer. Det bruges til at oprette et udvalg af tre-dimensionelle dekorative effekter, som har den fordel at skjule fejl i dine vægge som ujævne områder, små huller, huller og tårer. Tre dimensionelle effekter opnås Når malingen er blevet anvendt på overfladen at være indrettet. Der er flere teknikker, som kan bruges, og hvis disse er udført korrekt, fordybninger og andre problemer vil ikke længere være indlysende. Tekstureret maling er hovedsagligt hvid men kan males over med farve, når de har tørret.

Instruktioner

Kom godt i gang

•Forbered plads til udsmykning. Fjern så meget møbler som muligt og dækker alt andet med drop klude. Sikre Gulvbelægning er godt beskyttet og tage ned billeder og spejle. Anvende malertape på kanterne af armaturer, lys afbrydere og stikkontakter.

•Paint loftet ved hjælp af en god kvalitet maling. Hvis du har valgt en traditionel hvidt loft bruge en af de såkaldte "magiske maling". Disse er lyserød, når den anvendes, men tør til strålende hvid og kan du nemt se, hvor du har malet og dele af loftet du stadig nødt til at male. Anvende maling på kanterne først med en lille børste. Også bruge denne pensel til at male en smal stribe rundt om bunden af armaturer og derefter male resten med en rulle eller stor børste. Tillad loft tørre grundigt.

•Klippe med dine valgte tekstureret maling langs toppen af en af væggene du maler. Bruge en lille børste til dette job. En lille pensel giver dig mere kontrol og gør det muligt at opnå et rent kanten. Skær langs baseboard i bunden af væggen med samme pensel. Male resten af væggen med en rulle eller stor børste ved hjælp af en række tilfældige overlappende strøg. Hver gang du dækker et areal på omkring 12 firkant feet, gå over det igen med en række parallelle streger til at oprette en selv overflade finish.

At opnå din tekstureret effekt

•Experiment med den første væg i rummet for at vælge den ønskede at opnå tekstureret effekt. Du skal bruge en flad bladet skraber, texturering kam, marine svamp og mønstrede rulle ærmerne til side.

•Draw flad bladet skraberen over overfladen af tekstureret maling. Dette vil give dine væg en finish ligner træ bark.

•Opret overlappende hvirvler på væggen ved hjælp af en texturering kam. Disse ligne store halve cirkler af højderygge, som løber ind i hinanden.

•Sæt en marine svamp på maling og vride det inden du trækker det lige tilbage fra overfladen. Dette vil give dig en række små overlappende hvirvler.

•Ansigt over en del af malingen med en mønstret rulle ærmet. Nogle af disse oprette en regelmæssig diamant mønster og andre producere en tilfældig stribet effekt.

Færdiggøre din udsmykning

•Applicer din valgte tekstureret effekt på hele væggen du har lige malet og gå at behandle de øvrige vægge i rummet på samme måde.

•Tillad tekstureret maling tørre grundigt før du anvender farven på toppen. Anvende farve maling, som hvis du anvender det på en flad væg. Skær langs kanterne og bruge en rulle eller større pensel til at male de store dele af muren.

•Tillad vægge til at tørre før let slibning af træ trim. Støvsug det grundigt for at fjerne alle spor af støv og vask det om nødvendigt før du anvender et frisk lag oliemaling base. Når dette er tørre anvende en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en svamp til at opnå en tredimensionel effekt med tekstureret maling, holde en spand vand ved siden af dig og skyl svampen ofte.
  • Brug ikke tekstureret maling i et køkken, fordi ridged overfladen vil fælde fedt og snavs, som vil være meget sværere at fjerne end fra en flad overflade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com