Sådan Paint Mesh smedejernsmøbler

July 18

Sådan Paint Mesh smedejernsmøbler

Smedejernsmøbler kan være indviklede og udsmykkede med sin form og design. Denne type møbler har ofte en overflade, mesh over området sæde eller på bagsiden af stolen for støtte. Fordi smedejern kræver regelmæssig vedligeholdelse for at styre rust og maling chips, kan du nødt til at male stykker for at holde dem attraktive. Ved hjælp af de korrekte værktøjer og materialer, bør dine møbler ophold i god form i mange år.

Instruktioner

•Spread af plastik tarp over et velventileret arbejdsområde — udendørs på en dag med temperaturer mellem 50 og 90 grader Fahrenheit ville være ideelt. Placer smedejernsmøbler på plastik tarp.

•Brush overflader af smedejern med wiren børste for at fjerne løs og afskalning maling. Brug af ståluld til at slibe små ujævnheder. Særlig opmærksomhed til mesh områder af møbler, og sørg for at du gnide ståluld i mellem hvert lille område i masken for at slibe disse overflader grundigt. Tør møbler ned godt med tack klud til at fjerne støv.

•Fyld spand med varmt vand og tilsæt to sprøjter opvaskemiddel rengøringsmiddel til vandet. Mætte den renseklud med sæbevand og vask møblerne grundigt. Skyl væk sæbe med almindeligt vand og tørre møbler med et håndklæde. Tillad møbler til at tørre helt, før du fortsætter.

•Shake kan af primer i mindst tre minutter. Hold dåsen omkring 14 inches væk fra møbler og begynde at anvende primeren jævnt over overfladen af metallet. Flytte kan løbende mens du spray. Gælde ikke så meget primer at det begynder at dryppe ned af metallets overflade. Dække de indvendige overflader af mesh område helt med primer. Tillad primer til tørre i cirka en time.

•Shake kan af maling i tre minutter. Lakere smedejern overflader ved hjælp af den samme ansøgning teknik du har brugt til at sprøjte primeren maling. Bruge særlige pleje til pels trådnet områderne jævnt og grundigt. Gøre det muligt malingen til at tørre i cirka en time og derefter anvende en anden frakke.

•Tillad maling tørre på møblerne i 24 timer inden den bruges.

Tips & advarsler

  • Hvis du har mistanke om, at den eksisterende maling på møbler fra før 1978, kan det indeholde bly. Fordi blyforgiftning kan føre til sygdom og hjerneskade, tage ekstrem forsigtighed, som du fjerner maling fra møblerne. Overveje at hyre en ekspert til at gendanne møbler. Hvis du udfører arbejdet selv, bære beskyttelsesdragt og bære en respirator, godkendt af det nationale Institut for Occupational Safety and Health som passende for bly maling fjernelse mens du fjerne maling og sand møbler.
  • Holde gravide kvinder og børn væk fra dit arbejdsområde, hvis du har mistanke om møblerne indeholder bly maling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com