Sådan Paint mørke farver på væggene

November 5

Sådan Paint mørke farver på væggene

Male væggene i mørke farver tager lidt mere forberedelse og indsats end maleri i lysere farver hvis du ønsker at opnå en dyb-farve look. Når du vælger en mørk maling farve, tage størrelsen af rum og den relative mængde af sollys, der kommer ind i rummet i betragtning. Mørke farver kan gøre et rum ser mindre og bliver virtuelle "sorte huller" i rum, hvor der er udsultet for sollys.

Instruktioner

•Forbered vægge. Trække enhver negle eller billede bøjler, spackle hullerne og lad tørre. Omhyggeligt sand spackle glat. Spackle søm huller i meget små områder, især hvis væggene er tekstureret. Nogen områder, slebet reparation kan vise i mørke maling job. Du kan også købe maling tekstur produkter med spray-on applikatorer at forsøge at matche væg teksturer.

•Fjern alle støbninger og trims fra væggene. Hvis dette ikke er muligt, anvende en bløder-bevis malere malertape som frøen Tape, til trim. Hvis du ikke har loftet trim, køre en linje af frøen bånd langs loftet hvor det skærer med væggen.

•Prime vægge med en primer, der er dybt tonet med dine mørke væggen farve. Dette er især vigtigt, hvis du maler over hvide eller lyse vægge. Du kan muligvis barbere en tredje lag maling fra projektet, hvis du bruger en tonet primer.

•Mix maling i en 5-gallon spand hvis du forventer at bruge mere end én gallon af maling for at sikre konsekvent maling farve, der ikke afspejler ændringer i tonen fra gallon til gallon.

•Anvend en Skærfer pensel til at skære langs kanten af væggene, i hjørnerne og langs væggene på lofter. Arbejde hurtigt. Så snart du er færdig med at skære i den ene væg, male resten af væggen. Male våde kant i våde kant for at undgå at skabe striber af maling rundt i kanten af væggen.

•Paint i en "W" mønster, ved hjælp af en valse applikator med den korrekte nap roller dækning (glat, semi-glat eller ru). Skrue roller forsamling på en udvidelse pole for at foretage hurtig arbejde af projektet og undgå at skulle bøje over eller klatre op en stige til at male med rullen.

•Cross over din W mønster mange gange, flytte fra side til side, indtil væg er dækket jævnt med maling. Få nok og holde nok maling på rullen, så du ikke kan høre det "sydende" eller "knitrende" som du anvende rullen på væggen. Hvis du kan høre denne lyd, betyder det, du ikke har nok maling på dine roller og du kan faktisk trække malingen ud af væggen.

•Paint hver væg og lad den første frakke tørre i mindst seks timer. Dække din maling spand eller dåser med låg. Indsætte dine roller hoved og pensler i bakken roller, så de er nedsænket i malingen. Slip en plastik snor affaldssæk over bakken og tegne strengen lukket. Dette holder din maling, pensel og rulle våd så længe som natten over.

•Paint en anden frakke på identisk måde til den første pels. Lad tørre natten over. Gemme dine pensler og rullen i posen igen.

•Paint en tredjedel pels hvis din maling farve er en mørk rød eller mørk farve stills ser lidt "tynd" eller ikke så fed som du forventes at være. Nogle farver, især rød, kræver mindst tre frakker, med eller uden brug af en primer. Lad tørre natten over. Gemme dine pensler i posen igen.

•Træk op maskings langs baseboards og ethvert loft linjer. Gøre nogen touch ups nødvendigt. Geninstallere nogen trim boards du har muligvis fjernet

•Gem dine rester maling i lukkede beholdere. Hvis du har mindre end en halv gallon af maling tilbage, hæld det i en jelly krukke og forsegle det med et låg. Marker din maling reserve dåser med datoen for dit projekt, maling producenten og navnet på malingen. Hvis du nogensinde har brug for flere af denne farve bliver det lettere at opnå en kamp med disse oplysninger.

Tips & advarsler

  • Bortskaffe roller dække hovedet efter det sidste lag maling. Der er intet at vinde ved at forsøge at rense dem, som den nationale handlingsplan er sædvanligvis ødelagt. Rense pensler med varmt vand og fad vaskemiddel og lå fladt på papirhåndklæder til tørre. Ren alle dine roller assemblies for at undgå tørrede maling fra ødelægger rullen.
  • Forsøg aldrig at bruge en gammel, tidligere rensede roller dækning eller en dækning, der er tørret maling på det for en maling job. Nap af dækslet roller vil blive beskadiget (ved maling eller vand) og vil ikke producere en god malede overflade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com