Sådan Paint nødlidende vægge

January 27

Sådan Paint nødlidende vægge

Ved hjælp af paint er en økonomisk og effektiv måde at dekorere et værelse. Vægfarve hjælper til at bestemme karakteren af et værelse. Maling kan også skjule revner i vægge og lofter. Der findes masser af forskellige typer af maling og en vifte af let-til-do male effekter. En af de bedste måder at skabe en toscanske, franske land eller ejendom hus look er at skabe alderen eller nødlidende vægge.

Instruktioner

Forberedelse og maleri

•Lay dropcloths at beskytte gulvet og tape off sokler eller støbning med malerens tape.

•Forbered vægge af lappe nogen huller og slibning. Aftørre støv med en tør klud.

•Paint på din grundfarven. Må ikke bekymre dig om at få en helt fejlfri anvendelse. Sørg for, at denne frakke er tørret helt før du fortsætter.

•Opret en tekstureret væg ved at fjerne områder af grundmaling af maling ved slibning. Disse er tilfældige steder, der er en bred vifte af størrelser. Dybest set er resultatet at synliggøre den oprindelige overflade. Fjern støv med en tør klud.

•Mix gips hvis du kan lide udseendet af gamle, toscanske-type finish. Med murske, anvende gips i hvirvler og skrabe noget af det væk. Målet er at have usystematisk regioner i væggene (i hjørner, nær loftet) hvor finish ser ud som det har været båret væk af tid og, ja, endog beskadiget af vand elementer. Lad det tørre helt, selv om det tager flere dage.

•Forbered oprindelige tonede olie glasur (Se Tips) eller købe en transparent glasur fra et hjem forbedring butik og tilføje farve pulver der.

Ansøgning teknikker

•Stipple ved at male overfladen med et lag glasur. Stab på væggen med en stippling børste til at skabe en mottling effekt. Tør børste med en klud lejlighedsvis som glasur hober sig op.

•Anvend en svamp teknik. Dyp en havet svamp i det med glasur i en bakke. Tryk på svamp mod bakke til at afsætte maling. DAB svamp på væggen for at gøre en dappled look. Variere trykket. Du kan svamp i områder samt ved hjælp af en svamp dyppet i terpentin (hvis du bruger originale formel glasur).

•Applicer en plasticpose. Dette skaber en stærk look, som glasur er rullet med en scrunched-up plasticpose. Overlapper i cirkler. Aftørre overskydende med posen.

•Drej en klud eller gnide. Anvende glasur lag. Rulle en fnugfri klud, som har været ulige rullet op over glasuren. Arbejde hurtigt og i små områder.

Tips & advarsler

  • Opskrift for at gøre 1 qt af din egen glasur: Bland 2 1/2 kopper terpentin, 1 1/4 kop af linolie, 3/4 kop Tørreanlæg og 1 tbsp. hvilling. Bland mineral spiritus og farve pulver til en ønskede farvetone. Tilføje sammen. Eksperimentere på hvide skumkerne eller wallboard, indtil du har den nøjagtige effekt, du har brug for. Foreslåede glasur farver er rå eller brændt sienna, brændt Umbra, blå eller gul okker. En erfaren faux maler kan gøre en udsatte mursten trompe l'oeil (narre øjet) teknik i høj hjørner. En valgfri metallisk glasur---guld eller bronze---kan anvendes i lav områder med en pensel og ved hjælp af en cross-hatch teknik til at give et skær til vægge. En semsgarvet materiale kan bruges i stedet for lint gratis klude, men det er dyrere.
  • Stedet for at bruge den traditionelle glasur blanding, er der latex eller vandbaseret produkter på markedet, at fjerne de stærke kemikalier. Caveat med disse nye maling er, at du nødt til at arbejde hurtigere, fordi de tørrer hurtigt. Vægge kan være beskyttet med en klar lak. Hvis du bruger vand-baserede produkter, skal du vælge en vandbaseret glasur. Hvis de arealer, der skal arbejdes er gigantiske, kan to eller flere personer arbejde. Bare stå tilbage at holde vurdering: processen, læsning og aflæsning af farve beløb og den procedure effekter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com