Sådan Paint nøgne interiør træ

December 14

Tilføjes i øjeblikket malet træ overflader i touch-ups er en simpel opgave, der kan gøres hurtigt og uden megen tanke, der er givet til forberedelse. Mens maleri nøgne træ ikke er kompliceret, tager det lidt mere arbejde. Hvis træet er nye, ufærdige træ, skal det så males til at beskytte det og give det en flot færdigt look, der vil supplere din hjemmets indretning. Her er et par skridt til en effektiv maleri job:

Instruktioner

•Rens og tørre overflader skal males. Sand hele overfladen med fine-grade sandpapir, udglatte alle mærker, rifter eller ru områder. Slibning af træ vil give det lidt tekstur, gør det muligt for bedre vedhæftning til primeren, at du vil være der dækker det med.

•Hvis der er nogen revner eller huller i træ, fylde dem med træ fyldstof anvendes med en fyldning kniv. Hvis hullerne er dyb, er det en god idé at halv fyld hullet med fyldstof, gør det muligt at tørre, før du fylder det helt. Når fyldstof er tør, sand let at glatte og tørre ned hele overfladen med en fnugfri klud til at fjerne alle støv og snavs fra overfladen.

•Hvis du gonna være maleri dør eller et vindue trim, bruge afdækningstape til maske fra væggene for at få en jævn linje. Hvis du maler vinduesrammer, anvende malertape til glas, forlader omkring en 1/16" hul mellem glas og ramme. Dette vil tillade en smal linje maling anvendes på det glas, der giver mulighed for en dejlig segl.

•Applicer en frakke af quick-tørring primer til hele overfladen males. Hvis du vil bruge en maling farve end hvid, kan du få primer tonet for at matche den maling farve, der kan gøre for hurtigere og lettere maling dækning.

•Når primeren er tør, anvendes det første lag maling med en kvalitet maling pensel, og sørg for ikke at overbelaste børste, der kan føre til drypper. Tillad denne underuld tørre (consult etiketten på malingen kan for anbefalet tørring gange.)

•Applicer top coat, ved hjælp af glat vandret penselstrøg efterfulgt af lodrette ones. Det er en god idé at arbejde i små områder (sige 1 kvadratfod) før man går videre til næste. Dette vil hjælpe dig med at få jævn dækning.Slut af med let penselstrøg, der går med kornet af træ. Dette vil bidrage til at minimere penselmærker på træets overflade. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, og derefter forsigtigt fjerne malertape. Stå tilbage og beundre dit maleri job.

Tips & advarsler

  • Højglans maling anvendes ofte på indvendige døre på grund af sin overlegne holdbarhed, og det faktum, at det er let at aftørre ren. En satin maling vil skjule mangler i skoven lidt bedre. Malinger indeholder opløsningsmidler, som kan påvirke funktionen af vinyl tætningslister, så vær omhyggelig med at undgå sådanne kontakt, når du maler vinduer og døre.
  • Altid instruktionerne på maling dåser, og holde værelset godt ventileret når maleri. Hvis du fjerner gamle maling før maleri, Sørg for at der er ingen blyindhold, der kunne blive forstyrret ved slibning. Hvis malingen er relativt nye, der er normalt ingen grund til bekymring, men mange ældre huse har stadig maling, der indeholder bly. Hvis du er i tvivl, overveje at få en bly test kit (Se afsnittet ressourcer).

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com