Sådan Paint omkring messing pejse

May 28

Sådan Paint omkring messing pejse

Messing er et metal, der ligner guld og bruges på alt fra lys og vasken inventar til lamper, statuer og pejse. Messing giver straks en vare eller værelse en antik, gammeldags udseende. Men denne virkning ikke altid velkommen. For eksempel, hvis din indretning er udpræget glat og moderne, vil en messing pejs holde ud som en øm tommelfinger. Heldigvis kan du male messing på din pejs surround og inventar passer bedre til din indretning.

Instruktioner

•Applicer en tyk frakke af messing cream cleanser til alle messing områderne omkring pejsen. Lad det suge ind i metallet i fem minutter.

•Aftør det ud med en varm, fugtig klud og lad det luft tørre.

•Sæt et stykke af 80 grus sandpapir til bunden af en elektrisk sander. Kør sander hen over overfladen af alle messing dele af pejsen. Dette vil hjælpe rå op overfladen til bedre acceptere malingen. Tør det ned med en tack klud til at skille dig af alle slibning støv.

•Tape off nogen områder, du ikke ønsker at få maling med malerens tape. Anvende en primer for metal til pejsen med en 2-tommer til 3-tommer nylon pensel. Lad det tørre i fire timer.

•Applicer en lys frakke af maling til metal til messing en gang primer er tørret. Lad det tørre natten over og derefter anvende en anden frakke. Når at pels har tørret natten over, anvende en lys frakke af polyurethan at beskytte maling job. Tillad polyurethan tørre i 24 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com