Sådan Paint øverste & lavere mure forskellige nuancer

November 12

Sådan Paint øverste & lavere mure forskellige nuancer

Maling nuancer kan bruges til at tilføje interesse for en mur og kan være så dristig eller som afdæmpet, som du vælger, men afgørende på hvor du ønsker at opdele nuancer, før maleriet kan være en vanskelig beslutning. Nogle mennesker bruger to nuancer til at oprette en stol jernbane ved at male de nederste 3 eller 4 fødder med en hue og derefter skifte farver og male resten af vejen op til loftet med en anden nuance.

Andre gør modsat ved at starte på loftet og maleri nedadgående 1 eller 2 fødder med en hue og derefter male resten af væggen en anderledes hue. Stadig kan andre vælge at male hele væggen en hue og tilføje en stribe af en anden nuance et sted nær toppen eller ved hjælp af alle forskellige farver på forskellige intervaller. Her er en af de nemmeste måder at male øvre og nedre vægge forskellige nuancer.

Instruktioner

Mærkning af vægge

•Decide hvor du vil opdele nuancer før maleri øvre og nedre vægge. Starter i den ene ende af væggen, mål fra gulvet op til højden hvor du ønsker at skifte nuancer og markere det let med en blyant. Flytte til midten af væggen og foranstaltning fra gulvet op til samme højde og mærke med en blyant. Nu flytter til anden enden af væggen og foranstaltning fra gulvet op til samme højde og mærke med en blyant.

•Sæt en bygherre niveau på byens mark og justere indtil niveau. Når niveau, bruge kanten af niveauet som en lige kant til at tegne en blød blyant linje vandret langs længden af niveauet.

•Flyt til hver ende af væggen og tegn en blød blyant linje ved hjælp af niveauet, som ovenfor. Holde forlænge de vandrette linjer, indtil de alle mødes til form én lang linje på tværs af hele væggen.

Taping væggene

•Tape off den linje, der vil adskille nuancer af maling på den øvre og nedre mur. Start i den ene ende af væggen, placere båndet langs linjen vandret blyant kant. Strække båndet til midtermærke på væggen, og sørg for at line tape op med vandret blyant linje.

•Fortsæt stretching båndet til anden enden af væggen, igen, foring båndet med vandret blyant linje.

•Double kontrollere for at se, hvis båndet er niveau af omflytning en bygherre niveau langs linjen bånd.

Male væggene

•Lay en dråbe klud på gulvet for at holde det fri for maling.

•Applicer første nuance af maling på væggen, være omhyggelig med ikke at male forbi kanten af båndet. Anvende en anden frakke af maling, hvis det er nødvendigt. Lad malingen tørre grundigt før blidt og forsigtigt fjerne den maler tape.

•Tape langs kanten af den nye maling. Dette vil beskytte den første nuance af maling og hjælpe dig med at holde din maling linje lige.

•Applicer anden nuance af maling til den resterende del af væggen. Igen, være omhyggelig med ikke at male forbi kanten af tape på andre nuance. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt. Lad malingen tørre grundigt, før du forsigtigt fjerne den maler tape.

Tips & advarsler

  • Rekruttere assistent kan gøre anvendelsen af båndet meget lettere. Køre en lige kant langs kanten af den maler tape, hvis malingen synes at komme ud med båndet. Brug en lille pensel til at foretage touch-ups, efter behov, hvor de to nuancer mødes.
  • Fjern den maler tape meget omhyggeligt for at undgå at trække malingen ud. Sørg for at bruge et niveau som lofter og gulve er ofte ikke niveau.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com