Sådan Paint Pine garderobeskabe

October 29

Mange traditionelle garderobeskabe samt andre stykker af fine møbler er lavet af naturtræ såsom fyrretræ. Men ikke alle kan lide de dybe farver af traditionelle pine, og ejere af pine garderobeskabe kan vælge at male over skoven. Forberedelse er nøglen til at sikre en glat, jævnt malet finish, der vil skjule selv de mørkeste knob i klædeskabet pine.

Instruktioner

•Aftør ned pine garderobe med en klud fugtet let i mineralske spiritus til at fjerne snavs, støv, olie, voks eller fedt. Overfladen skal være helt ren for en korrekt malet finish.

•Roughen pine overfladen med medium-grade ståluld eller sandpapir. Gnide på tværs af korn, og derefter med korn, åbner porerne i træet og gøre det acceptere maling. Fjerne resterende slibning støv fra overfladen ved aftørring med en tack klud.

•Gentag den slibning proces med bøde-grade sandpapir og tørre igen for at fjerne alt støv.

•Paint på en frakke af hvide shellac som grundmaling til dit maleri projekt. Brug en pensel og glat, selv slagtilfælde, overlappende strøg af ¼ til ½ tommer at undgå penselmærker. Shellak vil besegle pine sap og fugt, forhindrer siver gennem din maling. Tillad shellak tørre fuldstændigt, før du fortsætter.

•Coat træ med et lag af fyldstof, som vil lukke porerne i træet, at skabe en flad, glat overflade til at male. Tynde ud fyldstof pr. produkt instruktioner, derefter sprede fyldstof i en tynd, selv lag over hele overfladen af træ med en pensel.

•Observe fyldstof som det begynder at tørre. Når du kan se fyldstof begynde at se flad eller kedelig i nogle områder, tørre på tværs af korn, og derefter med korn, med en ren klud til at fjerne overskydende filler, der ikke er blevet absorberet i porerne. Tillad fyldstof tørre helt i 48 timer før du fortsætter.

•Pour nok maling til pels dine pine garderobe i en tom kan eller spand og tynde det med en del terpentin for hver 10 dele maling. Pensl denne blanding på garderobe i en glat lag, belægning hele stykke. Tillad denne frakke til tørre helt, før du fortsætter.

•Sand overfladen let med ekstra fint sandpapir og tørre væk resterende støv med en afslibning klud. Anvende en anden frakke af maling direkte fra dåsen, uden udtynding. Når denne frakke er tørret helt, sand igen og anvende en tredje frakke. Påfør flere lag, hvis det er nødvendigt at opnå din ønskede farve.

•Finish din pine garderobe ved børstning på to frakker af emalje maling, enten Fjern eller matche farven på din base maling. Dette vil beskytte den færdige garderobe fra farvning og skader. Sand med ekstra fint sandpapir og tørre ned overflade mellem frakker. Tillad slutpuds tørre fuldstændigt, før du bruger garderoben.

Tips & advarsler

  • Arbejde i et godt ventileret område, med avisen eller beskyttende presenning, der dækker området omkring pine garderobe. Dette vil forhindre ophobning af dampe fra maling produkter og sikre, at du ikke plaske eller spilde maling på alle andre overflader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com