Sådan Paint Pressboard møbler, der har skrællet maling

October 5

Sådan Paint Pressboard møbler, der har skrællet maling

Pressboard er en manipuleret træ produkt fremstillet af træ partikler, savsmuld og andet træ biprodukter. Det er undertiden lamineret med et papir finish. Pressboard, også benævnt spånplade, bruges ofte til at gøre billige møbler, som du kan samle derhjemme. Materialet porøst mere end massivt træ og er underlagt hævelse når de udsættes for overskydende fugt og chipping under kraftige stød. Men maleri pressboard kræver den samme basale teknik som maleri andre typer af træ.

Instruktioner

•Lightly sand off peeling paint med sandpapir. Sand resten af stykke med en let hånd, lige nok til at sløve finish og slibe overfladen. En lidt ru overflade skaber et bedre bånd med maling. Fyld i enhver lille chips eller gouges med træ fyldstof.

•Aftør væk alle sand partikler med en tack klud.

•Coat pressboard med en pels af kvalitet latex primer. Primeren medvirker til forsegling materiale, blokke pletter og forhindrer den oprindelige farve blødning gennem det nye lag maling. Primer hjælper også malingen til at holde sig til materialet. Tillad primer til tørre som anbefalet af fabrikanten. Anvende en anden frakke af primer, hvis den nye maling er meget lysere i farven end den gamle finish.

•Paint pressboard med en kvalitet latex maling. En frakke er normalt tilstrækkelig, men du kan anvende en anden frakke efter først, hvis det ønskes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com