Sådan Paint rustent Metal-Louvered døre

August 22

Louvered døre har bevægelige lameller, at justerer for at åbne eller lukke, blokere eller tillade lys gennem døren paneler. På grund af lameller, kan maleri disse døre være en udfordring medmindre du bruge spray maling. Male rustent metal-louvered døre med maling, der obligationer til metal overflade, at skabe en stærk og effektiv maling lag, der forbliver attraktivt for mange år.

Instruktioner

•Tag døre fra døren ved at skubbe benene ud af hængslerne med en flad skruetrækker, hvis det er muligt. Spredt dropcloth på en flad arbejdsoverflade, hvor du kan spray maling uden oversprøjtning spredning på andre objekter. Placer savbukke på dropcloth og lå dørene vandret på savbukke.

•Brush overflader af døren med wiren børste for at fjerne alle afskalning rust. Når du fjerner løs rust, scuff overflader af metaldør at hjælpe primer og maling overholde effektivt. Flip-over dørene til børste i bagdelen, så slå dem tilbage over, så de forreste sider i øjnene.

•Vacuum døre med dyse udlæg i støvsuger til at fjerne løs rust og støv. Indsæt dysen i hver sprække. Flip dørene at støvsuge bagdelen og vende dem tilbage over igen.

•Fyld spand med varmt vand og tilsæt opvask vaskemiddel for at gøre sudsy vand. Dyp en scrub pensel i sæbevand og vaskes forsiden og bagsiden af døren overflader. Tillad dørene til tørre helt, før du fortsætter.

•Shake metal primer kan kraftigt i omkring tre minutter. Hold kan 10 til 16 inches fra dørene og spray primeren jævnt over overfladen. Direkte primeren ind i sprækker i de louvered døre til pels dem jævnt. Fortsat ryster primer kan og sprøjtning primeren indtil du dække døre helt. Tillad den første lag primer til tørre i cirka 10 minutter og flip dørene til prime på bagdelen. Anvende et andet lag primer til fronter og ryggen af dørene efter ca 10 minutter. Tillad primer til tørre i ca 30 minutter.

•Shake metal spraymaling for omkring tre minutter. Anvende spraymaling til metal døre ved hjælp af samme teknik som for primeren. Tillader den første frakke til tørre i ca 10 minutter, derefter anvende en anden frakke. Tillad den anden frakke til tørre i cirka to timer.

•Rehang døre i døren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com