Sådan Paint Rusty Metal med Rustoleum

October 11

Sådan Paint Rusty Metal med Rustoleum

Rustoleum producenter maling og primer og tilbyder et produkt linje specifikt for der dækker og beskytter metaloverflader. De kan bruges på metaller, der er rustne, forudsat du forberede overfladen så primer eller maling korrekt klæber til den. Primer og maling også beskytter metallet fra yderligere ruster. Før du starter med dit projekt, fastsætte avis eller en dråbe klud til at beskytte gulvet eller på jorden og gøre oprydning lettere.

Instruktioner

•Rengør metal med en renere eller bare plain varmt, sæbevand vand til husholdningsbrug. Du kan også bruge trinatriumphosphat (TSP) til tunge snavs, snavs og fedt, men fortyndet med vand som angives på etiketten og brug en svamp eller klud til at rengøre. Skyl med vand eller en våd klud.

•Tag løs rust med en stålbørste, ståluld eller en skraber. Dette fjerner også gamle, skår maling, hvis det er relevant. Hvis den aktuelle finish er blank, sand det med fint sandpapir. Hvis du arbejder med blyholdig maling, ikke sand, ifølge Rustoleums hjemmeside.

•Rinse metal ren med vand. Brug en våd klud i stedet skylle det ofte, hvis du ikke kan rengøre metal med din slange eller en anden kilde til rindende vand, såsom et hjælpeprogram vask. Tillad metal tørre før maleri.

•Prime og derefter maling med en Rustoleum metal primer og maling, henholdsvis. Påfør et tyndt lag med en pensel eller rulle. Hvis du spray det på, ryst dåsen for omkring et minut og spray det i selv parallelle fejende bevægelser starter øverst, holder kan omkring 8 til 12 inches væk.

•Tillad primeren eller maling tørre mellem frakker, som anført på etiketten. Tørretider variere mellem produkter og aktuelle lufttemperatur. Du muligvis en anden eller tredje lag maling til tilstrækkeligt dække overfladen, især hvis du sprøjtning det på.

Tips & advarsler

  • Det er bedre at anvende flere tynde lag af maling end en tung pels.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com