Sådan Paint Skating logoer på en væg

February 5

Hvis du eller dit barn er interesseret i skateboarding eller andre ekstreme sportsgrene, kan du dekorere et værelse i dit hjem med skøjteløb logoer på en væg. Dette kan synes ligesom det ville være svært at gøre, da nogle skøjteløb logoer er ganske kringlet. Men det er faktisk temmelig simpelt ved hjælp af en overheadprojektor eller nogle karbonpapir. En af disse metoder vil hjælpe dig med at få en nøjagtig kopi af logoet uden at skulle tegne det frihånd.

Instruktioner

•Læg et billede af logoet på din computer. (Hvis du ikke kan finde en på nettet, scanne en i.) Hvis du vil bruge metoden overhead, udskrive et billede af det, der er mindst 6" af 6". Hvis du vil bruge metoden karbonpapir, printe det ud i den størrelse du ønsker det skal vises på væggen. (Brug mere end ét stykke printerpapir, hvis nødvendigt.) Følg trin to eller trin tre, afhængigt af dine præferencer.

•Brug metoden overhead ved at placere billedet på glas på toppen af projektoren. Tænd projektoren og pege hovedet så det projekter billedet på væggen. (Sørg for du har papiret vender den rigtige måde, så den ikke viser op og ned eller bagud). Vektorisere billedet med en trækul blyant til at overføre den til væggen.

•Kopiér den billed benytter karbonpapir ved at tape et stykke karbonpapir på væggen lige bag hvert ark papir bruges til at udskrive den skating logo billede. (Hvis du har brugt mere end ét ark papir, stykke dem sammen som en mosaik.) Derefter spor over alle linjer på udskrift, at trykke på meget hårdt. Karbonpapir vil gøre en disposition på væggen.

•Mix alle farver maling du skal bruge til dit logo ved at sætte malingen i en skål eller på en palet og omrøring det med pensel. Få mere ud af enhver brugerdefineret farve end du tror, du har brug for, da det vil være svært at matche senere.

•Start maleri bruger den lyseste farve først, da det vil være de nemmeste at male over, hvis du laver en fejl. Vente på denne farve maling tørre. Så dække de malede sektioner med malertape. (Trimme båndet med saksen, så det er en Tilpas størrelse.) Gå videre til den anden farve. Gentag denne fremgangsmåde, indtil hele logoet er færdig.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at male mere end én logo på væggen, kopiere alle logoer i blyant eller kul, før du begynder at male. På den måde kan du dele maling farver mellem logoer.
  • Altid male i et velventileret område eller bære en maske. Ikke male ophavsretligt beskyttede logoer i kommercielle områder uden tilladelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com