Sådan Paint skyer på et soveværelse loft

August 1

Faux maleri et loft er lidt udfordrende, mest fordi loftet er over dit hoved - og uanset om du bruger ruller, en børste eller svampe, dine arme stadig træt. Belønning for jeres hårde arbejde kan være et soveværelse loft, der ser ud som om nogen tog huset til at afsløre himlen på en lys og solrig dag taget. Sådan et loft er tilbøjelige til at ophæve spiritus på glum dage. At skabe en god sky tager nogle arbejde, men når du er færdig, dit barn vil elske den.

Instruktioner

• Indsamle en gruppe af fotografier af typen af skyer du vil male. Dette er meget nyttigt, da de fleste mennesker aldrig tæt kig på skyer. Skyerne har en retning, hvilket betyder, at de har en forkant og en bagkant. Skyerne ser mørkere nedenunder og lysere på toppen. Nogle streak. Nogle er bløde. Tape din cloud fotos til et stort stykke pap og tape det til din væg, så du har nem reference, når du starter.

•Tag alt fra rummet. Placer plastfolie på gulvet og tape over noget du ikke kan fjerne. Brug tape og papir langs hjørnet fra loftet til toppen af væggene til at beskytte væggene fra maling dråber og bidrage til at skabe en lige kant. Bringe i en høj stige. Hvis du har fjernet vindue belægninger, kigge ud af vinduet til at se, hvilken retning skyerne er bevægelige i forhold til rummet. Bemærk denne retning og holde det i tankerne til når du begynder at male skyer.

•Indstil op et klapbord (med plastfolie over det siden du vil blande maling). Vælg en mørk skygge i en farve blå du indkvartering. Hæld blå i en tom quart kan indtil kan er om halv fuld. Hæld det samme beløb i en anden dåse. Brug en engangs plastik kop til at øse op en kop hvid maling; tilføje, at andet kan. Bland det godt med en røre pind.

•Paint i loftet, så det er mørkere mod kanten og lysere mod midten af loftet. Male med de mørkeste blå begynder i et hjørne. Brug en 3-tommer pensel. Børste væk omkring 18 inches fra hjørne og 6 - til 8-tommer fra væggen. Mens den mørkeblå er stadig våd, afhente den anden kan og male den lysere farve i en anden 18 inches eller deromkring. Når du har malet, kan du nemt nå fra stigen i denne stilling, tage din pensel og blend de to farver, så at det er svært at se, hvor man begynder og den anden stopper. Gentag dette rundt i hele lokalet.

•Mix to mere quart dåser med den mørkeblå basere tilføjer flere hvide til hver blanding. Gentag dit maleteknik maleri fra mørke til lys inde i det område, du allerede malet. Når du når midten af loftet, arbejde med to farver og blend dem godt. Dette vil give en kulisse til skyerne.

•Mix hvid maling med glasur på forholdet i tre dele glasur til én del maling. Bland grå maling med glasuren ved hjælp af samme forhold. Hæld grå/glasur maling ind i en male halvdelen af en valse bakke og hvid/glasur i den anden. Huske retning af skyer du bemærkede tidligere. Kig på din reference skyer at se hvordan at forkanten ser ud.

•Moisten havet svamp med vand og klem det tørt. Dyppe den i den grå maling og presse den, indtil den har maling, men ikke er drippy. Tryk på svampen mod loftet og svamp ud af formen på din sky. Du vil cloud være noget tilfældig med mørkere og lysere områder, så Flyt din svamp rundt og lade nogle af himlen skinne igennem. Afhente nogle hvid maling på den samme svamp og fremhæve skyen. Det er ligegyldigt, hvor du starter på loftet. Bevæge sig rundt og male store og små skyer. Hvis du ikke kan lide hvordan man ser, dække det med din himlen farve blandinger og prøv igen.

•Ansigt op og ned af stigen til at kontrollere dine fremskridt. Tilføje højdepunkter med uglaseret hvid maling. Tilføje skygger med uglaseret grå maling. Der vil være et punkt, hvor du forstår, hvordan skyerne i dit værelse skal se ud. De bør være oppustede her, og stribet der og lysere her og mørkere der. Når du er rimeligt tilfreds, er det tid til at afslutte.

•Pick op, kan af pink spraymaling. Spray pink på nogle plastfolie for at få en fornemmelse for hvor stor spraymønster er. Derefter vælge et sted, og mens stående tilbage fra loftet (mindst 2 til 3 fødder), spray nogle pink. Det ser da hvis bits af sollys er sprøjtede om. Tilføje et par andre stumper af pink omkring loftet. Brug hvid spray maling til at blødgøre kanterne af nogle af skyerne. De mere farve lag, du anvender, den mere strålende din himlen og skyerne vil se.

Tips & advarsler

  • Du er færdig, når du er helt dækket af sprøjtede maling, armene vil falde og din hals gør ondt. Din hjælpeassistent skal hammer ned låg og mærke alle malingen dåser, rense pensler og generelt komplimentere dit arbejde. Efter malingen tørrer, modstå trangen til at tilføje fugle.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com