Sådan Paint som Pollock

March 22

Jackson Pollock var en indflydelsesrig abstrakte kunstner og en af pionererne inden for abstrakt ekspressionisme. Selv om han er bedst kendt for sin "drop periode" hvor han dryppede og sprøjtede maling på lærred, anvendes Pollock en række teknikker til at male. Hvis du ønsker at male som Jackson Pollock, er det vigtigste at bruge en følelsesmæssig, intuitiv teknik, snarere end en analytisk. Male i et primal måde, sprøjt, udtværing, dryp og børstning uden redigering af dig selv eller standse op og tænke over dit arbejde.

Instruktioner

•Lay en stor dropcloth på gulvet og Placer en må ikke strækkes lærred i midten af det. Skiftevis, tack en dropcloth til væggen, lå en anden klud på gulvet, og pin et lærred på væggen. Din klud bør omfatte gulv eller vægge til flere fødder omkring lærredet, så du kan splash maling omkring uden at bekymre sig om at få det hele rummet.

•DIP en pensel i en dåse af maling, og anvende det til lærredet uden at røre den. Drible det ned mens du langsomt bevæger sig at få et drippy, tykke lag af maling. Svirp det for at få en voldelig, insisterende look. Svinge det over lærredet, kort at røre ved det og sprøjt maling for at få en roman, tekstureret udseende.

•Applicer maling med en række objekter. Sprøjte male på lærredet med en baster. Coat en tromme stick med maling, og ramte lærredet. Bruge svampe, kopper, hænderne eller andet, der slår dig.

•Ændr farver så ofte som du ønsker. Må ikke bekymre dig om, hvorvidt farverne harmonisere eller sammenstød. Tillad dit ubevidste sind til at flyde ind i maleriet gennem de farver du spontant vælger.

•Afbryd maleri når du føler at du er færdig. Må ikke bekymre dig om hvordan maleriet ser ud, bare stole på din intuition. Lad det sidde i stedet for flere dage for at give malingen til at tørre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com