Sådan Paint Soveværelsesmøbler

May 30

Da kvalitetsmøbler er en velvoksen investering, står det til grund, at du ønsker at gøre det arbejde med dit designstil i årevis. Fordi nogle typer af møbler har finish eller detaljer, samme dato dem, kan det være vanskeligt at integrere dine gamle møbler i dit nye stil når du nyistandsætte dit space. Heldigvis er det nemt og billigt til omlakering dine soveværelse stykker for at give dem et frisk nyt udseende og længere levetid i dit hjem.

Instruktioner

•Brug beskyttelsesbriller og en malers maske til at undgå at indånde dampe eller fint støv. Fjerne hardware eller håndtag fra stykker med en skruetrækker. Let sand overfladen af møbler til at tillade møbler stripper til at trænge lettere. Nogle mærker ikke foreslå slibning først, så Læs vejledningen på det produkt, du vælger.

•Brug handsker til at forhindre stripper i at komme på hænderne. Anvende stripper med en pensel, og sørg for at male i tykke, selv slagtilfælde. Arbejde produktet ind i alle revner og sprækker, og lade det sidde på møbler i den foreslåede periode.

•Brug spartel til at skrabe ud finish når det har boblede op. En tandbørste kan virke bedst i sprækker i stykket.

•Applicer tynde lag af en halvblank latex maling til møbler, så hver frakke til tørre helt, før du tilføjer næste. Brug en jævn rullen for hoveddelen af stykket, og male med en pensel til at tackle leddene, dekorative elementer og små områder. Når værket er malede og tørre, vedhæfte hardwaren, og læg den færdige møbler tilbage ind i stuen.

Tips & advarsler

  • Halvblank maling fungerer godt for møbler, fordi det giver en glat overflade, der er let at rengøre.
  • Hvis du vil give dine møbler en alderen udseende, tjek speciale glasur maling eller krakelering færdig maling. Begge af disse behandlinger kan tilføje et rustikt look til ethvert stykke af malede møbler.
  • Sort eller hvid farver fungerer godt med mange design stilarter, men vær ikke bange for at tilføje dristige farver til møbler samt. En lyse røde kommode muligvis bare røre dit soveværelse skal skille sig ud.
  • Mens du sprucing op dine eksisterende møbler, ændre hardwaren også. Ændre udsmykkede håndtag til noget enkelt og moderne kan ændre udseendet af hele stykke.
  • Arbejde i et godt ventileret område, ikke et lukket rum eller garage. Hvis dampe fra produkter gøre dig kvalme eller give dig en hovedpine, tage en pause og gøre hvad du kan for at øge luftstrømmen i din arbejdsplads.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com