Sådan Paint stenciler uden bløder-out

November 28

Stencils er en fantastisk måde at tilføje dekorative detaljer til dit hjem decor. Du kan stencil grænser langs dine vægge eller tilføje inspirerende citater og sætninger til funktionen som illustrationer i ethvert rum. Gamle møbler kan males og stenciled for at tilføje prikken over i'et der gør det skiller sig ud. Stenciling kan være en frustrerende projekt, dog, hvis det ikke gøres korrekt. Bløder-out kan forårsage dryp eller snavs, ikke vil kun ødelægge dit design, men kan resultere i behovet for at re male din væg eller møbler til at dække fejlene. Der er nogle enkle trin, du kan tage for at undgå stencil bløder-out.

Instruktioner

•Spray på bagsiden af din stencils med en stencil selvklæbende før at sikre dem på væggen. Stencil limen er en lav-tack lim, der vil bidrage til at skabe en sæl, så maling vil ikke let dryppe eller spredes.

Uddelingen stencilen til væggen fast med malerens tape. Jo mindre flytter stencilen, jo mindre af et problem, du vil have.

•Pour din maling i små mængder til en Styrofoam eller plast engangs plade. Dette vil hjælpe med at forhindre for meget maling fra lastning på børsten. Når stenciling du vil bruge en tør børste virkning for at undgå dryp.

•Anvend en pensel specielt designet til stenciling. Stenciling pensler er runde, fuld og tæt pakket. De har også en flad maleri overflade for god dækning.

•Tryk for din pensel i din maling på din plade til at indlæse det, så tryk og dup det i et tomt sted eller på et stykke køkkenrulle til at fjerne det meste af malingen. Igen, du vil børste næsten tør.

•Hold penslen vandret, med den flade side af børster parallelt med væggen. Hold ikke din børste på en vinkel eller børster kan glide ind bag den stencil, udtværing design.

•Tryk pensel på stencilen. Må ikke børste eller gnide. Dække området lidt ad gangen, genpålæsningen børste, når nødvendige og blotting off overskydende maling. Fortsætte indtil design er fuldført.

•Tag stencils før malingen tørrer for at undgå afskalning. Skræl stencilen tilbage, langsomt og omhyggeligt.

•Tillad mindst 24 til 48 timer før du tilføjer ekstra stencil lag, så din forrige lag ikke tvære eller skalle af.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com