Sådan Paint stjerner på væggene i en drengs værelse

October 14

Sådan Paint stjerner på væggene i en drengs værelse

Udsmykning et barns værelse kan være et inspirerende og sjovt projekt for både forældrene og barnet. Det vil bidrage til at gøre lokalet flottere og vil skabe en følelse af det at være et fristed for barnet. Maleri stjerner på væggene er en sjov måde at lyse vægge og, hvis det gøres rigtigt, vil være virkelig cool for barnet.

Instruktioner

•Rengør væggen med en ren bomuldsklud og en generel alle formål renere at fjerne støv, spindelvæv eller snavs. Hvis væggen ser godt ud, er der ingen grund til at genfremstille den. Enhver farve vil arbejde med glow-in-the-dark maling, men en hvid eller off-white base vil give bedre refleksion.

•Decide hvis du vil have en særskilt konstellation eller bare almindelige stjerner over muren. For en særlig konstellation, oplede stjernekort på steder som: http://www.astro.uiuc.edu/~jkaler/sow/cm.html
, og mark væggen med lys-farvet kridt. Vil du fjerne kalken, før du anvender maling.

•Paint de største stjerner med grønne glow-in-the-dark malingen. En effektiv måde at gøre dette er ved at dyppe din største pensel i maling, arbejde malingen i penslen og derefter skubber penslen hårdt mod væggen så at børster skubbe ud i alle retninger. Trække sig tilbage og tryk igen et par gange til arbejde maling ud af børsten og på væggen.

•Fastsætte mellemstore stjerner med den samme metode, men bruger den blå glow-in-the-dark maling og en mellemstore pensel. Ingen af stjernerne skal se det samme, så vær ikke bange for at rode. De vigtigste er at sørge for midten af stjernens overflade er dækket i maling.

•Work de mindre stjerner i din væg sky ved hjælp af din varierende små pensler dyppet i hvid glød-in-the-dark maling. Disse vil glødende lidt svagere end resten af stjernerne.

•Tilføj variation til stjernehimlen ved hjælp af den mindste pensel til at tilføje lidt prikker i de tre typer af glow-in-the-dark maling hele væggen. Dette vil give en illusion af forskellige dybder.

•Opret en komet ved at skære en køkken svamp ind i en cirkel og derefter belægning ene side i den glød i mørke grønne maling. Lægge det fladt på væggen og derefter dreje den i en cirkulær bevægelse, drej det lidt til venstre, og træk det væk i en kurvet bue, således at det efterlader et spor af maling.

Tips & advarsler

  • Tilføje ekstra dybde ved at tilføje endnu et lag oven på eksisterende stjerner, når de tørrer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com