Sådan Paint tabel møbler

September 2

Sådan Paint tabel møbler

Maleri er en af de mindst dyre ting du kan gøre for at bringe nyt liv til møbler. Der er en bred vifte af maling farver at vælge imellem, der passer til din indretning, uanset om du har en landlig stil eller moderne smag. Tabel møbler er tungt anvendte, så når male det, brug en høj kvalitet emalje mærke. Dens finish er meget modstandsdygtigt over for ridser, fugt og andre mindre skader, der almindeligvis forekommer til tabeller.

Instruktioner

•Forbered tabellen til maling ved slibning af overfladen. Slibning fjerner overflade ridser og mærker, der er på bordet. Det fjerner også eventuelle blanke glans på overfladen, der kan holde din nye finish fra vedhængende korrekt. Hvis dit bord har dekorative indgraveringer eller nogen hævede kanter, linjer eller routered kanter, skal du sørge for at folde sandpapir til en størrelse, der er lille nok til sand. Tørre væk enhver slibning støv med en fugtig klud og derefter vente på det tørre, før du fortsætter.

•Brush på emalje primer til at forsegle tabellen fra fugt og gør overfladen selv. Nye paint frakker spredes mere jævnt, når det har en endda base til at dække. Primer dækker også alle gamle maling du ikke kunne fjerne. Emalje har en stærk lugt, så gælder det i et område hvor der er passende ventilation. Afvente primeren til helt tør før du tilføjer din endelige maling farve. Forskellige mærker af primer varierer i tørring gange så check etiketten for producentens anvisninger for deres anbefaling.

•Applicer maling med en høj kvalitet maling pensel. Billige pensler falde fra hinanden let og har tendens til at forlade mere penselstrøg. Emalje maling er mere trægt end andre maling så dyppe penslen i malingen og arbejde maling på bordet i en op og ned mode, arbejder en sektion ad gangen. Hvis det er nødvendigt, bruge forskellige størrelser pensler, fra 2-tommer til 4-tommer pensler. Små pensler hjælpe dig med at komme ind i små hjørner nedenunder bordet eller gøre maleri af bordben lettere, mens større pensler hurtigt dække store overflader, såsom bordpladen. Vent til malingen til at tørre pr. producentens anbefalede tørre tid før du tilføjer et yderligere lag.

•Applicer Varathane gloss til at beskytte din nye maling finish. Glans har en hvid farve, der bliver klart, når det tørrer. Brug en lys første frakke, vente tre timer til det for at tørre og derefter tilføje en anden frakke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com