Sådan Paint tæpper ved hjælp af struktur maling

August 26

Sådan Paint tæpper ved hjælp af struktur maling

Maleri et tæppe lyder som en meget udfordrende opgave, som kun en kunstner bør foretage. I virkeligheden er maleri et tæppe et temmelig simple gør det selv-projekt, som nogen kan tackle med nogle stof maling. Som med enhver maleri projekt, er den mest udfordrende del den omhyggelige forberedelse. Når du har besluttet dig for maling farver og et design, kan du få et helt nyt tæppe i bare et par timer.

Instruktioner

•Vacuum tæppe grundigt at fjerne alle støv og partikler, der kan forstyrre malings evne til at obligation til tæppet. Fjerne alle møbler fra tæppet.

•Lay tæppe ud flad på et stort ark eller en dråbe klud. Tæpper er porøse og maling vil suge gennem og ødelægge gulvet under, hvis du ikke tager forholdsregler.

•Lay ned stencilerne at skabe mønster og design, du har valgt for din nyligt malet tæppe eller tape. Sørg for, at stencils er sikkert tapede, så de lå flugter med tæppet og vil oprette en sæl, så malingen ikke sive under stencilen.

•Pour maling ud på en paptallerken. Bruge forskellige papir plade for hver farve til at forhindre uønsket blanding af farverne.

•Anvend en svamp til let frimærke maling på tæppet. Brug et tyndt lag for at forhindre malingen fra siver under tape eller stencil. Gøre det muligt malingen til at tørre at røre og Applicer yderligere lag som nødvendigt, indtil du får den farve, du ønsker. Gøre det muligt malingen til at tørre i to til tre timer.

•Carefully Fjern tapen. Træk langsomt med en 15 graders vinkel til at undgå afskalning af maling.

Tips & advarsler

  • Fabric maling er kun én type af maling, som du kan bruge til at male tæpper. Akryl og latex maling også fungerer godt. Fabric maling er det bedste valg for vaskbare tæpper til badeværelser og køkkener. Hvis dit tæppe er et vaskbart tæppe, Sørg for at vaske det inden maleri. Brug ikke skyllemiddel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com