Sådan Paint tekstureret badeværelse lofter

February 20

Sådan Paint tekstureret badeværelse lofter

Tekstur på loftet tilføjer interessante karakter til et lille badeværelse og hjælper med akustiske lyde. Tekstur er ofte anvendt i hånden med en murske en stuk look. Maling af gips en række forskellige farver til forskellige udseender. En mørkere loft giver fornemmelsen af en lille, hyggelig lukket rum. Lysere farvede gips gør badeværelset føler åben og større. Husk at teste en række stiger--badeværelser er svært at manøvrere og ikke alle udstyr passer korrekt til små, stramme mellemrum når maleri badeværelse teksturer.

Instruktioner

•Dæk alle Badeværelse armaturer med plast, herunder håndklæde barer, toilet skåle, frysere og andre udsatte poster. Placer plast inde i badekar eller bruser. Jævnt lægge dropcloths på gulvet og glat væk alle rynker. Støv i hjørnerne af badeværelset med en støvning klud til at fjerne snavs oprustning. Fjerne alle lamper og dække resterende dele med plastik. Brug ikke den lampen til at forhindre plast fra smeltende.

•Sæt maler tape rundt omkredsen loftet direkte på tilstødende væg. Brug 2-tommer tape eller større. Gnide ned båndet fast med en plast spartel til at undgå maling lækager. Ved hjælp af et paintbrush, anvende vægfarven på kanten af båndet hvor loft og tape edge mødes. Dette vil besegle ud over kanten, og hvis nogen maling lidt lækager, det vil kun være vægfarven og ikke være mærkbar.

•Pour flad glans maling i en maling bakke. Vedhæfte en male pole til paint roller. Bruge en heavy-nap roller og lidt roll i bakken så hele rullen er dækket. Roll malingen på loftet ved hjælp af lys, medium strøg i én retning. Anvend ikke hårdt pres. Fortsætter med at rulle så tæt på kanten som muligt, og male hele loftet. Tilføje et andet eller endda tredje lag af maling, hvis det kræves.

•DIP en vinklet børste til loftet maling. Glide det langs kanten af loftets perimeter til at male områder rullen ikke kunne nå. Ising en chip børste ind i alle sprækker i teksturen hvor malingen var ikke i stand til at nå.

•Carefully fjerner alle plast og dropcloths fra badeværelse. Mange gange, vil maling splatter når du maler loft. Lad det tørre i cirka 24 til 48 timer før du bader eller ved hjælp af karret til at tage et varmt bad.

Tips & advarsler

  • Åbn alle vinduer, når du maler i lukkede, små rum såsom badeværelser.
  • Bære noget, som en gammel hat eller bandana at beskytte dit hår. Når du maler loftet, kan maling nemt splatters og jord og derefter tørre i dit hår.
  • Altid male den endelige farve på et stort stykke pap først. Tape pap til loftet for at se farven på forskellige tidspunkter af dagen. Projektet vil være tidskrævende at genfremstille, så sørg for du er 100% tilfreds med dit farvevalg inden maling badeværelset loftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com