Sådan Paint tilstødende vægge forskellige farver

February 25

At have forskellige farvede vægge i et rum kan have en reel indflydelse på den smag og stil i dit hjem og virkelig bidrage til at sætte fut i et værelse. Hvis du ønsker at male tilstødende vægge forskellige farver, det er virkelig ikke meget forskellige fra maleri vægge alle de samme farve; det drejer sig blot om mere tid.

Instruktioner

•Forbered al væggene du planlægger at male ved at vaske dem med en fugtig svamp. Sørg for at fjerne så meget snavs og støv som muligt, og derefter bruge et håndklæde til at fjerne eventuelle overskydende vand drypper. Indrømme den vægge helt tør før man går videre til næste trin.

•Paint vægge med en maling primer, som normalt har en hvid udseende, indtil du ikke længere kan se farven bag det. Sørg for at læse etiketten på din maling kan. Nogle specialmalinger kræver ikke du at første brug en primer.

•Tillad primeren fuldt tør og derefter bruge maler tape for at isolere den første væg du vil male. Bruge det til at omfatte alle afbrydere eller ventilationskanaler, og derefter linje væggen med det, så det beskytter baseboards, loft og andre vægge fra få forkerte malingen farve på dem.

•Paint trim af væggen og omkring enhver forretninger eller ventilationskanaler med en vinklet malerpensel ud omkring 2 inches. Derefter male resten af væggen ved hjælp af en maling rulle. Vælge en enkelt afdeling omkring 3 kvadratfod og maling i en W-figur for at undgå dryp, linjer og andre messer. Fortsætte dette mønster indtil hele muren er malet, og give det til fuld tør.

•Paint en anden frakke til at gøre farven ensartet. Igen, nogle specialmalinger har en en frakke garanti, så Læs etiketten og tage et nærmere blik på væggen før maleriet igen for at sikre, du har brug for det. Tillad den anden frakke til tørre fuldstændigt og fjerne malere tape.

•Flyt til den tilstødende væg og linje det med maleren 's tape, som du gjorde med den første væg, og Gentag derefter maleriet og tørring proces med anden farven. Når væggen er helt tør, fjerne tapen og tage et skridt tilbage til at få vist dine nyligt færdige rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com