Sådan Paint tilstødende vægge

April 19

Sådan Paint tilstødende vægge

En måde at gøre et rum unikke og individuelle er at male en væg en anden farve end de øvrige. Denne type af væg er kendt som en accent væg. Men hvis du ikke ved hvordan man male en accent væggen ordentligt, kan du ved et uheld overføre maling til den tilstødende væg med upræcise penselstrøg eller sjusket linjer. Med de rigtige værktøjer og lidt pleje, kan du nemt maler en tilstødende væg ligesom en professionel billedkunstner.

Instruktioner

•Spread en dråbe klud over jorden for at beskytte denne overflade fra maling. Dække din trim med malerens tape for at beskytte den. Tryk kanten af tapen ned fast således at malingen ikke kan køre nedenunder.

•Pour en maling farve i en maling gryde. Male to vægge med denne farve med en valse pensel, pensel og kileformet maling svamp.

•Tillad maling tørre i 24 timer før du anvender en anden frakke af maling. Gøre det muligt malingen til at tørre 24 timer igen før maleri den tilstødende væg.

•Sæt en stribe af malerens tape i over muren, som du ikke ønsker at male i det hjørne, hvor de to vægge mødes. Være omhyggelig med at gøre linjen af malertape selv og lige, så malingen vil se helt lige. Tryk på båndet fast, så malingen ikke vil køre under den.

•Paint over accent væggen med en anden maling farve op til inden for et par inches af hjørne, ved hjælp af en valse pensel. Spred malingen tættere til hjørne med en børste. Sættetid en malers kantning svamp med maling. En malers svamp er en tynd pad, der er i stand til at gøre en fælles linje, men det absorberer mindre maling end en pensel eller rulle. Fordi puden absorberer mindre maling, er der en nedsat chance for drypper eller splatters. Sætte værktøjet kantning op til hjørnet af accent væg. Sætte en malers spatel ind i hjørnet, så det dækker den modsatte væg og yderligere beskytter væggen. En malers spatel er et værktøj, der er formet som en maler Palle kniv og har en tynd, bred klinge. Træk både spatel og værktøjet kantning ned på væggen til at overføre maling kun til accent væg.

•Wait 24 timer og derefter genfremstille accent væg. Vent en anden 24 timer før du fjerner den maler tape.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com