Sådan Paint træ færdig Køkken Cabinets

June 12

Sådan Paint træ færdig Køkken Cabinets

Træ færdig kabinetter er meget almindelige i køkkener. Nogle stilarter ser godt ud; andre synes forældede eller anmassende. Du behøver ikke at slippe af med din træ færdige kabinetter til at give dit køkken et makeover, eller skal du betale en høj pris professional til omlakering dem. Maleriet over træ færdige kabinet er den bedste måde at give dem en billig ansigtsløftning. Vær forberedt på en masse slibning hvis du virkelig ønsker at opnå et professionelt udseende.

Instruktioner

Forberedelse

•Brug skruetrækker, fjerne alle hængsler, håndtag og andre hardware fra kabinet og derefter tage af dørene. Dække alle køkkenborde med drop klude. Skitsere området væggen ved siden af kabinetter med malere tape for at beskytte det mod enhver overspill.

•Tag på din maske og handsker og rent kabinetter, inde og ude, og døre med det flydende deglosser, følge anvisningerne på produktet. Brug skuresvamp til at sikre alle fedt, støv og snavs er fjernet; Lad tørre. Fylde alle revner, buler eller mangler med træ kit; Lad tørre.

•Sand hele kabinet, stadig iført din maske. Aftør alle kabinet overflader med tack klud til at fjerne støv.

Maleri

•Applicer den første lag primer, maleri i retning af kornet af træ. Hvis ved hjælp af en maling rulle ikke trykker for hårdt som forårsager dette primer til boble. Anvende primer til hele kabinet; Lad tørre. Sand tilbage de første frakke og tør alle overflader igen med tack klud. Anvende en anden frakke af primer, Lad tørre, derefter sand tilbage og støv med tack klud.

•Applicer det første lag maling. Ved hjælp af en rulle på indersiden af skabene er fint, men for de bedste resultater male udenfor med pensel. Lad tørre og sand tilbage. Det kan synes som en masse slibning, men det endelige resultat vil være mere professionelle, glattere og blankere og indsatsen værd. Gentag maling pels og slibning, derefter anvende det sidste lag af maling, der ikke vil være slebet tilbage. Lad tørre i tre dage om muligt---24 timer i mindst---for at minimere muligheden for ridser og dings på remontering.

•Udskift døre og hardware. Fjern drop-klude fra tælleren og malere tape fra væggene, og dit nye køkken er klar til at nyde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com