Sådan Paint træ kabinetter med Latex uden at forlade penselmærker

October 9

Den nemmeste og billigste måde at opdatere køkken frysere er med maling. I mange tilfælde kan du male din hele sæt af køkkenskabe for mindre end $100. Gamle køkken frysere er ofte lysere og renere på udkig efter bliver malet. Et af de problemer, mange boligejere har med malede kabinetter er varemærker pensel efterlader. Malerpensler alene kan ikke efterlade en glat finish på kabinetter, men du kan have malede kabinetter uden penselmærker hvis du bruger alle de nødvendige værktøjer.

Instruktioner

•Rengør kabinetter med et affedtningsmiddel sæbe og svamp. Lad tørre helt, kabinetter.

•Lay ned fald klude på gulvet under skabene. Dække de kabinet bordplader med colophonium papiret og maler tape.

•Tag døre fra kabinetterne. Skru hardware fra skabene med en skruetrækker. Der er afsat drejeknapper, hængsler, og skruer. "Ikke sjuske med dette skridt blot for at spare lidt tid," advarer hjem forbedring ekspert Ron Hazelton. Tilføjer han, "Du vil blive meget gladere med resultaterne når al hardwaren er sprød og ren mod nyligt malet skabslåger og skuffe ansigter."

•Dull finish af kabinetter ved slibning dem med fine sandkorn sandpapir. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud.

•Paint kabinetter og skabslåger med højglans latex maling. Hæld en lille mængde maling i en maling bakke. Rulle skum maling rulle ind i malingen. Bruge skum paint roller for at male de skabslåger. Brug en pensel kun for at nå ind i hjørnerne af kabinettet. Foam roller vil fjerne muligheden for penselstrøg i malingen. Vent til malingen til at tørre og tilføje en anden frakke.

•Wait for malingen til at tørre og hærde før du rører kabinetterne. Det tager normalt omkring 24 timer, siger Hazelton. Derefter kan du vedhæfte døre og hardware.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com