Sådan Paint Trim i et tæppebelagt rum

May 18

Idé at male trim i et tæppebelagt rum kan virke lidt skræmmende. Men sandheden er, med et par værktøjer, et par enkle teknikker og lidt forsigtighed, maleri trim i et tæppebelagt rum er en proces, der kan opnås over en weekend.

Instruktioner

•Vælg den ønskede at male din trim farve. Du kan enten matche farven på væggen, skal du vælge en lidt anden nuance til at skabe en følelse af større dybde i rummet, eller en helt anden farve til at skabe en følelse af kontrast. Køb maling prøver og omhyggeligt male en lille del af toppen af trim til at få en fornemmelse for hvilken farve passer til din smag.

•Lay din tarps ende for at afslutte langs kanten af rummet. Sørg for du har nok presenninger til at dække hele omkredsen, og at tarps overlappe hinanden lidt. Ved hjælp af klap spidsen af en maler kniv, lette kanten af tarp i det hjørne af væggen hvor gulvtæppet og trim mødes.

•Få kanten af tarp i rummet mellem trim og tæppe kant. Brug din hammer til at forsigtigt trykke slutningen af kniv håndtag som hvis arbejder en mejsel på et stykke af stenen. Lette tarp i. Arbejd din vej langs omkredsen af plads, tucking tarp, således at kanten af tæppet er helt dækket og forseglet, mens trim er udsat som muligt.

•Tape ned den modsatte kant af tarp til tæppe til at holde det flade. Placer en anden linje af malertape langs væggen, hvor den øverste kant af trim møder muren. Dækker ikke nogen af trim, men sørg for at tapen dækker begyndelsen stedet hvor væg og trim mødes. Gøre dette langs hele omkredsen af trim. Sørg for at tape overlapninger hvor du har revet det og startede et nyt stykke.

•Begin at male trim, arbejder fra den ene ende rundt i lokalet. Sørg for at du dække siden samt toppen af trim. Vær omhyggelig med ikke at børste ud over kanten af din malertape. Lad det tørre. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com