Sådan Paint udvendigt af en Metal Mobile Home eller rejse Trailer

June 28

Sådan Paint udvendigt af en Metal Mobile Home eller rejse Trailer

Travel trailers og mobilhomes er præfabrikerede strukturer, der er normalt bygget med tynde, lette materialer til at skære på omkostningerne. De ydre skaller af mange trailers og mobilhomes er lavet af en tynd aluminiumslegering, der tilbyder beskyttelse, samtidig med at holde modul lys nok til at flytte. Denne tynde metal er malet når det kommer fra fabrikken for et ekstra lag af beskyttelse fra elementerne. Male ydersiden af din metal mobilhome eller rejse trailer hvert par år til at forlænge levetiden af enheden.

Instruktioner

•Lay din drop klude omkring omkredsen af trailer til at beskytte jorden fra udslip. Skær avis med razor kniv til at passe over glasset og alle andre overflader du ikke ønsker at male. Holde avisen på plads med malerens tape.

•Walk omkring traileren og inspicere overflader i detaljer. Skrabe væk enhver løs maling med en spartel. Sand rustne områder med medium-sandkorn sandpapir. Aftør hele metal overfladen af traileren ren med klude.

•Pour nok primer i din roller pan til fyld den halvt fuldt. Anvende primer med grænserne for trailer med din pensel. Anvende primer til store, åbne områder af metal med en rulle. Lad primer tørre helt og anvende en anden frakke. Rense dine værktøjer med vand, mens du venter på det andet lag primer til tørre.

•Applicer to frakker af latex maling over primeren. Tage din tid og fokus på at få glat, selv dækning. Rense dine værktøjer mellem hvert lag maling. Lad den første frakke tørre helt, før du anvender næste.

•Fjern tapen og papir 15 minutter efter det sidste lag maling anvendes. Trække båndet gratis langsomt at undgå skæmmer malingen. Afhente din drop klude og lad malingen tørre helt.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker og sikkerhedsbriller, når slibning og ved hjælp af håndværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com