Sådan Paint ufærdige møbler i kolonistil-stil

February 9

Sådan Paint ufærdige møbler i kolonistil-stil

Møbler af den amerikanske kolonitiden, der strækker sig over perioden fra ca 1776 til 1849, har en meget karakteristisk udseende. Du kan gøre moderne, ufærdige møbler ligne det skete lige ud af Colonial Williamsburg med en passende periode design i konstruktion og en kolonial-look maling job. Som du male din objekt, holde betingelserne i kolonitiden i tankerne som en vejledning for en autentisk udseende.

Instruktioner

•Judge den "koloni" design af møbler stykke. Husk at alle koloniale møbler var lavet i hånden af erfarne håndværkere. Møbler blev knappe i de fleste husholdninger og Colonials sætte stor værdi på nogle stykker af møbler de ejede. Møbler blev derfor indrettet med udskæringer, fancy linjer, kurver og smukke detaljerede maling job, som du vil aldrig finde på stykker i mere moderne tid. Hvis dine møbler stykke ikke ser "Koloni" til at begynde med, kan du overveje måder, du kan gøre det ser mere egnet for perioden såsom at tilføje udskåret træ medaljoner til kabinet eller skuffefronter.

•Vælg din bemaling med autentiske Colonial farver i tankerne. Sort med guld trim var meget populære i denne periode, især i Hitchcock stole, produceret fra 1818. Colonials bruges ofte en type af maling kaldet "mælk maling." Det havde en bløde, pastel finish, ser ud som om en lille mængde hvid "mælk" føjes til farven. Du kan stadig købe "mælk maling" i dag, fra finere maling levering butikker og på nettet.

•Consider tilføje smykker for at male arbejdspladser. Colonials brugte møbler som en stærk dekorative redegørelse og ofte prydet møbler med stencils eller malerier af blomstermotiver, dyr og endda portrætter af berømte mennesker og familiemedlemmer. Du kan ofte finde disse kendetegn på "fancy," stykker som damer soveværelse dressers, spisestue skabene og pejs skærme. Lave research online for eksempler på typiske Colonial malet pynt.

•Applicer mælk maling til ordentligt forberedt ufærdige træmøbler. Hvis du vil have din Colonial brik til at se "nye", male stykke med en solid frakke af maling og lad det tørre. Hvis du ønsker det til at se "alderen", aftørre mælk malingen så det blot pletter i skoven, som hvis malingen har slidt off over tid. Du kan også bruge en speciel "sprutte" finish under malingen til at producere en faux-effekt.

•Stencil pynt på møbler ved hjælp af stencils og en stiv stencil pensel. Bruge kontrastfarver som Colonials gjorde. Hvis din stol er rød, kan du stencil små grønne påfugle på sædet; Colonials ikke bekymre sig om "virkelighed" i deres fancy pynt.

•Anvend en kunstners pensel til at male pynt eller kontrasterende trim i hånden. Må ikke bekymre dig for meget om "opholder sig inden for linjerne" eller synlige penselstrøg. Grovere af hånd arbejde er kendetegnende for en kolonial stykke især på fælles elementer som små bænke, kommoder og almindelige stole.

•Undgå forsegling stykke med en "glossy" finish. En blank look blev opnået med møje og besvær i denne periode og meget sjældent var malede møbler forseglet med noget mere end en mat pels af lak.

Tips & advarsler

  • Populære Colonial mælk maling farver omfatter flere nuancer af blå, et par røde, pink, en glad gule og grønne nuancer. Colonial stykker var sjældent malet lilla, orange eller andre tertiære "moderne" farver som turkis.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com