Sådan Paint værelser uden maleruller

June 24

I de fleste situationer er male et værelse med en rulle den hurtigste måde at få farve på væggene. Men selv om det kan være den hurtigste måde at male, det er ikke en meget kunstnerisk måde at male. Indrømmet, hvis hastighed og at få maling på væggene er dit mål, er en rulle dit bedste valg. Men hvis du ønsker at være en smule kreativ, eller vælge at eksperimentere med farver eller stilarter, end en roller er den sidste ting du ønsker at bruge.

Pensler

Pensel var at gå til maleri enheden indtil fremkomsten af paint roller. Det er bare så kompetente maleri hele vægge som det maleri trim, hjørner eller design. Selvom du bruger en pensel til at male en hel væg én farve er en langsom proces, er det en metode til maleri, der stort set alle kan gøre. Hvis design er indarbejdet i mur, som gør et vægmaleri eller male et billede fra en uigennemsigtig projektor, er pensler i forskellige bredder, konfigurationer og størrelser perfekt til opgaven.

Sprøjtemaling

Sprøjtemaling inkorporerer en maling sprøjte for at distribuere maling på væg overflade. Dette er den hurtigste måde at sprede maling, men alt du ikke ønsker malet skal være grundigt dækket eller tapede ud. En ansigtsmaske er forpligtet til at holde dig fra at inhalere luftbårne sprøjtet maling partikler, og altid bære beskyttelsesbriller for at holde sprøjtet maling fra at komme ind i dine øjne. Nogle maling sprøjter kan kræve malingen til at blive tyndet før det er sprøjtet, og hvis det er tilfældet, du vil sprøjte dobbelt så meget fortyndet maling for at få den samme dækning som en regelmæssig frakke.

Svamp maleri

Svamp maleri tilføjer en anden tekstur eller overordnede maling design til væggen. Svampe er dyppet i paint, så malingen er smurte på væggen. En fælles effekt er at tegne rektangler på væggen skal males. Begynde overlappende forskellige nuancer af samme farve af maling, med på svamp, over de udtrukne rektangler. Dette giver en lagdelt effekt, meget gerne plaid, og bryder op en mono-farvet overflade i en multi-shaded dekorative baggrund.

Rag maleri

Rag maleri er modsat af svamp maleri. Først malingen anvendes på væggen, så en klud bruges til duppes op maling. Dette efterlader et ujævnt lag maling med linjer og folder af rag materiale synligt. For bedste resultater, arbejde i små rum, 4-fods kvadrat, så malingen ikke tørre ud, før området er renset.

Splash maleri

Splash maleri er processen med at kaste eller "plasker" maling på en væg. Det fungerer bedst, når der er en grundfarve allerede på plads, men selv nøgne vægge er splash malet farverige effekt. Den nemmeste måde at gøre dette er at lægge op aflæsse af en pensel med en maling farve efter eget valg. Tag fat i håndtaget fast og flip spids mod væggen. Malingen flyver off pensel Aflæsse og stænk på væggen. Du kan oprette splash design på hele væggen eller i rum på væggen. Ved hjælp af forskellige farver tilføje til tegnet, og ingen måde at splash maling på væggen er den forkerte vej.

Free-form maleri

Fri-form maleri maleri med alle tilgængelige værktøj. Dette kan omfatte koste, pinde, fjer støveklude og endda hænder. Hvorledes er næsten uendelige, og stort set alt, der holder maling er brugbar. Kunstnerisk kreativitet regler med friforms maleri.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com