Sådan Paint Vinyl fliser

January 28

Maleri vinyl fliser er en kreativ måde at opdatere dit køkken, badeværelse eller forstuen gulvbelægning på et minimalt budget. Før du fortsætter, er det vigtigt at forstå, at male vinyl fliser ikke en langsigtet løsning på grund af malings evne til at obligation godt til vinyl. Imidlertid tilbyder maleri en øjeblikkelig løsning til grimme vinyl fliser mens du budget for gulvbelægning, du virkelig ønsker.

Instruktioner

•Vælg en maling farve til dit gulv, der passer til rummet farveskema. Når du vælger en maling, ser for "ordet og veranda," maling, der er meget mere holdbar end standard væg maling.

•Sand hele gulvet med 220 sandkorn sandpapir indtil vinyl tager på en kedeligt udseende. Dette er et vigtigt skridt, fordi det fjerner den blanke finish, så den nye maling vil obligation med vinyl fliser. For at gøre den slibning processen nemmere, tillægge sandpapir slibning polak, som gør det muligt at slibe gulvet fra stående stilling.

• Rengør gulvet grundigt at fjerne noget støv og snavs. Vinyl fliser skal være helt rene og tørre før du anvender maling.

•Applicer en frakke af flydende deglosser til vinyl fliser for at forbedre den maling evne til at obligation til fliser. Selvom processen med slibning brikkerne fjernet det meste af glans, vil der være mellemrum i rillerne af vinyl, der er ikke tilgængelig ved slibning alene. Deglosser vil effektivt fjerne enhver resterende blanke overflader på vinyl fliser i selv de mest svære at nå steder. Tillade deglosser at tørre grundigt, før du fortsætter.

•Prime gulve at forbedre binding af den nye maling og dække de oprindelige farver og teksturer på vinyl fliser. Den flydende primer bør fejes på gulvet i en tyk pels og overladt til tørre.

•Paint fliser i farve efter eget valg, være omhyggelig med at anvende malingen jævnt. Afhængigt af den originale flise farve skal du anvende en anden frakke af maling til at dække.

Tips & advarsler

  • Overhøre en inconspicuous vinyl tile inden slibning og lakering hele vinyl gulvet. Dette vil tillade dig at teste farver og afgøre, hvor godt malingen obligationer til dit gulv. Du kan også anmode vinyl tile scraps eller prøver fra et lokale hjem forbedring butik til praksis på.
  • Følg maling producentens anvisninger vedrørende forberedelsen, ventilation og området dækning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com