Sådan Paint Woodard havemøbler

February 6

Woodard havemøbler er en high-end mærke af udendørs møbler anvendes i hoteller og restauranter, fordi det er holdbare og tåler misbrug bedre end de fleste havemøbler. Maleri denne møbler er let, når du har gjort alt det prep arbejde for at rense det, fjerne rust og tape det omhyggeligt. De fleste Woodard møbler er fremstillet af smedejern eller aluminium. Trinene beskrevet her er for metal Woodard patio møbler kun. Hvis arbejder med træ, Følg trin for lakering træmøbler.

Instruktioner

•Fjern alle puder fra møbler og flytte brik i midten af gården eller indkørsel. Ved hjælp af indstillingen højeste pres på din haveslange dyse, spray møbler for at fjerne alle støv og snavs. Tillad møbler tørre fuldstændigt.

•Brush lager synlig rust med en stål-børste. Fjern så meget rust, som du kan med børsten.

•Spray møbler med fosforsyre. Fosforsyre vil omdanne jern fosfat rust du kan have overset eller ikke kan se. Du kan købe fosforsyre i de fleste hjem forbedring butikker. Altid bære gummihandsker, når du arbejder med kemikalier. Følg producentens anvisninger for specifikke programinstruktioner. Tillad syre at arbejde natten over. Brug din stål børste til at fjerne enhver fosfat skorpe fra møblerne.

•Tape off nogen områder af møbler du ikke ønsker at male. Bruge avis og tape til at dække vinyl stropper eller stof dele af stole, der ikke kan fjernes.

•Paint stolen bruger dåse spraymaling. Vælg en maling, formuleret til metal. Krylon og Rustoleum er gode valg. Som spray maling sprøjt på nærliggende overflader, så sørg for alt, hvad du ønsker at beskytte er dækket med en dråbe klud. Påfør to eller tre tynde lag af maling, så hver frakke til tørre, før du anvender en anden.

Tips & advarsler

  • Woodard gør også et mindre udvalg af all-weather wicker. Denne overfladen kan males med gode resultater, så længe det er slebet og primet første. Bruge en limning spray primer for den bedste finish.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com