Sådan Panel badeværelse

August 6

Vægpaneler tilføjer øjeblikkelig farve og skønhed til en indvendige rum eller badeværelse. Fås i forskellige nuancer og mønstre, disse træ paneler giver talrige muligheder for livening op i rummet og er naglet til væggen studs nemt. De fleste badeværelse paneler fås i 4 af 8 fods sektioner. Hvis du har grundlæggende snedkeri færdigheder, kan du hænge panelerne nemt at væggene til at skabe en vandtæt forsegling. Tage nøjagtige målinger og dobbelttjekke dine resultater før installation.

Instruktioner

•Drej deaktiveret tilførsel af vand til badeværelset. Fjern eventuelle inventar fra væggene, herunder sæbe retter og stikkontakt covers, ved hjælp af tænger eller en skruetrækker. Også fjerne molding eller trimme fra vinduer, loft og døre ved hjælp af et brækjern.

•Aftør væggene med en fugtig svamp at fjerne akkumuleret snavs, snavs eller snavs. Tillad væggene til at tørre helt, før du installerer panelerne.

•Strømforbrug i standby et træpanel mod en væg. Tegne en linje på væg langs den øverste kant af panelet ved hjælp af en blyant. Udvide den vandret mark langs span af væggen. Fordi du har brug at installere panelerne direkte på væggen studs, fjerne drywall nedenfor så blyant linje ved hjælp af et nøglehul. Fjern forsigtigt drywall fra del af væggen med et brækjern uden at beskadige de udsatte studs.

•Measure tud og hane på panelet. Overføre disse til et stykke pap eller boksen paneler kom ind for at oprette en skabelon. Dobbelttjekke målingerne for at sikre placering på skabelonen er korrekt.

•Drill VVS huller gennem paneler ved hjælp af et borehoved, der er lidt mindre end trim bruges til at dække dem. Med jævne mellemrum, hold panelet op mod væggen for at sikre hane placeringer og VVS huller passer op mod dem på væggen, og korrekt, hvis nødvendigt.

•Spread konstruktion klæbemiddel til væggen studs. Centrere panelet over knopperne, før at trykke det på plads, at sikre, at alt matcher op og det overholder selvklæbende.

•Bore 3/16-inch pilot huller gennem den øverste læbe af panelet og ind i den tilsvarende stud. Hammer tagdækning negle gennem huller til at sikre panelet til stutteriet. Arbejde omhyggeligt for at undgå revner panelet. Gentag denne proces for at installere de resterende paneler i dit badeværelse.

•Installer dekorative trim eller støbning til at dække synlige huller og rå kanter omkring panelet. Sikre trim på plads ved hjælp af silikone caulk.

•Measure højde og bredde af badekar, toilet og andre anlæg, driftsmateriel placeres mod badeværelset væggen. Fratrække det samlede areal fra panelet væg, så du ved, hvor meget du skal skære før du installerer det at knopperne.

•Køre den en perle af caulk langs kanterne på badekarret til at skabe en tæt forsegling, ved hjælp af en fugepistol. Tillad limen og caulk tørre gang angivet på etikettens anvisninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com