Sådan Panel betonvægge

January 22

Sådan Panel betonvægge

Anvende paneler til beton vægge som en del af en remodeling projekt, som i en ufærdig kælderen, ikke blot forbedrer udseendet af rummet, men også kan give en ekstra isolering lag. Dette forbedrer funktionalitet og opvarmning og afkøling effektivitet af rummet. Den lodrette sømning støtte beskrevet kan konfigureres vandret samt, at gøre det kan tilpasses til næsten alle paneler type eller vægbeklædning materiale.

Instruktioner

•Kontrollér en blyant mærke på etage 1 ½ inches fra ansigtet af betonvæg i begge ender af væg-længde. Fastgør en kridtstreg på gulvet mellem disse to mærker.

•Sæt en længde af 1½-af 3½-tommer trykimprægneret tømmer på kant imod bunden af betonvæg, placerede ende til ende, over den fulde længde af væggen. Dette vil være sømning opbakning, eller "sømpistol," for paneler. Sikre at udvendige markeres flush eller bag en kridtstreg på gulvet i trin 1.

•Lay base sømpistol bord på sit ansigt og bruge en fugepistol til at køre en kontinuerlig ½-tommer perle af byggeri lim den fulde længde af tavlen. Tilt base sømpistol boards tilbage i en lodret position og tillægger betonvæg med konkrete negle fordelt på 10 - til 12-inches fra hinanden eller efter behov.

•Brug et målebånd til at gøre blyant markerer hver 16 inches langs længden af base sømpistol board. Disse er center linjer af vertikale sømpistol bestyrelser. Square disse linjer ned i ansigtet af base sømpistol bestyrelsen.

•Measure afstanden mellem toppen af base sømpistol bestyrelsen og toppen af væggen.

•Klippe en 1½-3½-tommer trykimprægneret Board for linjens layout markeret i trin 4 til måling bestemmes i trin 5 minus 3 ½ inches. Disse er lodret sømpistol bestyrelser. Skær to yderligere lodrette sømpistol bestyrelser for installation på hver ende af væggen.

•Installer én lodret sømpistol board, centreret på linjen layout og fladt på betonvæg på hver af de layout linjer markeret i trin 4. Køre en ½-tommer perle af byggeri lim den fulde længde af hver, i betonvæg side, som de er installeret. Fastgør med konkrete negle ca 12 inches fra hinanden og centreret om bord. Sikre, at hver konkrete søm er drevet flugter med overfladen af den lodrette sømpistol til at gøre visse paneler kan lægge fladt mod soempistol.

•Gentag trin 2 til at installere den øverste vandrette sømpistol board.

•Klippe stykker af 1½-tommer folie-faced stive isolering til at besætte det åbne rum mellem soempistol. Stykkerne vil være ca 12½ inches bred af mur højde minus 7 inches. Tillægge betonvæg med en perimeter perle af byggeri selvklæbende hvert stykke af stive isolering. Sikre at ansigt af stive isolering stykker passe flugter med ansigtet af hver lodret og vandret sømpistol bord.

•Begin installation af paneler fra samme side af væggen at du begyndte at sømpistolen layout. Søm med 1-tomme paneler negle. Sørg for paneler leddene mødes på lodret soempistol.

Tips & advarsler

  • Trykimprægneret sømning bestyrelser kan fastgøres ved hjælp af en pulver-aktiveres pistol sømpistol og 3-tommer stifter i stedet for standard konkrete negle drevet med en lille forhammer. Disse pistol soempistol kan typisk lejes på byggeri udlejnings forretninger eller hjem forbedring butikker. Hvis denne metode bruges, Læs og følg alle nødvendige sikkerhedsforskrifterne i vejledningen ledsager værktøjet.
  • Forbedre udseendet af butt-ende paneler ved at anvende en hurtig frakke af flad sort spraymaling på forsiden af hver lodret sømpistol, hvor en fælles opstod, forhindrer viser via nogen små huller eller mangler i leddene indramning tømmer under.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com