Sådan papir en funktion mur

July 12

Sådan papir en funktion mur

Føje et knudepunkt til et værelse er enkel, hvis du anvende tapet på en funktion mur. Tanken om en funktion mur er at trække fokus til et bestemt område af rummet. Vælg et mønster, der er fed og supplement til de omkringliggende indretning for en poleret effekt. For en virkelig iøjnefaldende funktion mur, skal du vælge en farve eller et mønster, der står i skarp kontrast til resten af rummet.

Instruktioner

•Measure bredde og højde af din funktion mur med en måling af tape for at bestemme midtpunktet, og markere den med en blyant.

•Klippe et stykke af tapet, der har den dominerende designelement på den. Midlertidigt indsætte dette stykke papir til væggen så den dominerende element er centreret over midten af væggen. Tegn en streg langs begge kanter af papiret, ved hjælp af en plan til at holde linjen lige. Fortsætte med at arbejde på tværs af funktion mur, mærkning linjer hvor sømmene på papiret skulle falde.

•Klippe den første stykke papir med en barberkniv kniv. Det burde være lang nok, at den dominerende bestanddel af designet falder i midten af væggen. Papir over den dominerende element skal være lang nok til at nå fra toppen af væggen, med en 1-tommer udhæng, til midtpunktet af væggen. Hvis du bruger ensfarvet papir, klippe længde længe nok til at dække væggen med en 1-tommer udhæng på toppen og bunden.

•Drej op længden af papir og fordybe den i en gryde af afkøle til lunken vand indtil papiret er grundigt våd. Efterlad ikke papiret i vandet længere tid end nødvendigt, eller limen kan begynder at opløse eller papiret kan rive. Fjern papiret fra vandet og fold det i halvdelen med ende og side kanterne er justeret, og lad det hvile i tre til fem minutter.

•Ansigt til væggen med papiret og udfolde sig, ved at trykke på den øverste del af papiret mod væggen. Kontroller, at papiret er linet op med de linjer, du trak i trin 2. Udjævne kanter af papiret med en fugtig svamp, børste fra midten af papirets kanter. Fjerne luftbobler med en tapet glattere. Når du er færdig med den øverste halvdel af papiret, komplet bunden halvdelen på samme måde.

•Fjern den overskydende papir fra top og bund med en skarp razor knife. Holding en wide-bladet spartel mod papiret vil holde det fra at rive. Vask ikke omstrejfende klæbestof væk med en fugtig svamp.

•Measure og prep dit andet stykke tapet, at foretage de nødvendige justeringer for mønster til linje. Arbejde på tværs af væggen, indtil alle stykker papir der hang sikkert.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com