Sådan papir et loft

November 29

Sætte tapet på et loft er ikke i modsætning til at sætte papir på en væg. Det er fuldført på samme måde som skjule vægge bortset fra det faktum, at det er over dit hoved. Det kan gøres ved dig selv, hvis du bruger de rigtige redskaber og udstyr til jobbet.

Instruktioner

Tapetsering dit loft

•Fjern alle møbler fra rum, hvis muligt. Placer din drop klude på gulvet under det område, du vil skjule. Klude kan flyttes, når du bevæger dig på tværs af lokalet. Bestemme den retning, du vil mønsteret af papiret til at gå på tværs af loftet.

•Læs vejledningen for at finde bredden af tapet. Du vil begynde i det ene hjørne af rummet ved siden af en mur. Det er ligegyldigt i hvilken ende af det rum, du starter. Den gennemsnitlige tapet er cirka 21 inches lang. Foranstaltning fra toppen af væggen ud på loftet bredden af dit papir og markere den med en blyant. Følg denne procedure med anden enden af loftet. Mark i samme afstand mindst hver 2 fod.

•Hold dit niveau ved siden af blyanten markerer på loftet. Brug blyant til at tegne en lige linje mellem de omhandlede varemærker, du har foretaget. Udføre dette trin hele vejen tværs over loftet. Dette vil bidrage til at sikre at papiret er ophængt i en lige linje.

•Indstil op din stillads. Placer din stillads planker på 3 1/2 til 4 fod høj, eller på en højde, der er behageligt for dig at nå loftet. Angive stilladset ende til, så den strækker sig hele vejen på tværs af lokalet.

•Measure længden af loftet med din målebånd. Strække ud en rulle papir mindst 2 inches længere end loftet. Skær længden af papiret med din saks. Fyld din papirskuffen med vand. Dyp cut slutningen af papir mønster side op i magasinet. Trækker papiret ud mod dig gennem bakken og rul det. Lægge det til side i et par minutter.

•Pour forblandet tapet indsætte i maling bakke. Brug din maling rulle til rulle lim tyndt og jævnt hele loftet hvor du hænger det første afsnit af papir. Placere den venstre kant af papiret ved siden af kanten af væggen. Juster til højre på papiret ved siden af varemærket blyant. Starte rullende ud papir op på loftet. Som din er rullende papir, bruge din hånd til at tryk på papir til loftet. Rulle papiret til anden enden af rummet.

•Brug din glattere at udjævne luft lommer og sikre papir til loftet. Brug din 6-tommer drywall kniv og dit tapet kniv til at trimme off i slutningen af papiret. Hold den spartel stramme til kanten af papiret. Dette vil holde dig fra at rive papiret når du afbrød overskydende.

•Find det tilsvarende mønster. Din instruktioner til din tapet vil fortælle dig hvor mange inches det er hvor mønstrene passer. Skær overskydende papir efter at finde match. Sørg for, at det er længe nok på toppen og i bunden for at nå over loftet. Forlade omkring 2 inches ekstra. Anvende pasta til loftet. Placer dette ark ved siden af den tidligere hang ark og line op mønster. Glat papiret og skar overskydende. Fortsæt denne proces indtil hele loftet er dækket. Fyld spanden med varmt vand, lidt dæmpe den svamp og dab overskydende lim fra papiret.

Tips & advarsler

  • Fjerne loftslampe og guffe ledningerne i det elektriske felt. Du kan papir ret over boksen og derefter klippe papir til at passe. Sørg for at slukke for strømmen til lyset første. Ved hjælp af tapet paste til præ indsatte papir vil gøre det nemmere at justere papiret, mens du arbejder. Nogle gange er det nødvendigt at slide den ene eller den anden retning. En helper-- og ekstra par hænder – vil også gøre arbejdet lettere og hurtigere. Du kan pre skære hvert stykke papir, så længe du ved, hvor de tilsvarende mønster er Sørg for hver ende af papiret er længe nok til at nå fra den tilsvarende mønster til hver ende.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com