Sådan Patina messing

August 29

Sådan Patina messing

Når alderen, udvikler messing et smukt, nuanceret patina, der låner en subtil blødhed til dekorative applikationer. På grund af den skærende kontrast mellem alderen messing marmoreret udseende og glimt af nye messing bruge mange bygherrer og dekoratører kemiske agenser til at fremskynde aldringsprocessen og oprette en patina i løbet af få timer eller dage. Der er en række forskellige løsninger, som vil ældes messing, hver især skaber en unik farve og effekt.

Instruktioner

•Rengør messing grundigt. Brug acetone og en soft-strittede børster, skrubbe forsigtigt for at fjerne urenheder fra overfladen af stykket. Brug aldrig ståluld eller en metal børste, da disse materialer kan ridse overfladen. Skyl væk acetone under rindende vand og tillade stykke tørre grundigt.

•Vælg en aldrende løsning. Der er mange kemikalier, der vil alder messing, hver med sin egen unikke egenskaber. En kombination af eddike og salt vil skabe en traditionel, kastanje-brun patina. En kombination af salpetersyre og kobber sulfat vil producere en meget mere udtalt, mørke finish. Husholdningernes blegemiddel vil fjerne nogle af hårdhed og glans fra målstregen samtidigt med at holder den brassy farve. Ammoniak vapor vil skabe en meget mørk finish.

•Sæt din messing vare inde i et låg beholder, der er stor nok til at give plads på alle sider. Hæld den aldrende løsning i beholderen, indtil messing er helt neddykket. Hvis du bruger ammoniak, simpelthen mætte et stykke vat for små messing genstande eller en klud for store arbejdspladser, og Placer det i beholderen ved siden af messing.

•Seal beholderen og tillade løsning til at sidde i 3 eller 4 minutter. Åbnes beholderen og kontrollere niveauet patina af messing. Hvis du vil have en mørkere overflade, tillade messing til fortsat at sidde dækket, kontrol hver 3 minutter, indtil du opnår den ønskede effekt.

•Tag din vare fra løsning, og skyl den grundigt under rindende vand. Tillad messing tørre grundigt før brug.

Tips & advarsler

  • Kontroller, før du forsøger at oprette en kunstig patina at din vare er 100% messing. Varer, der kun messing forgyldt kan blive uopretteligt beskadiget af ældning løsning.
  • Bær altid øjenbeskyttelse og handsker ved håndtering af ætsende kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com