Sådan Perserve friske blomster

November 9

Sådan Perserve friske blomster

Friske blomster er smukke at se på, men vil til sidst visner væk i deres naturlige tilstand. Heldigvis er det muligt at bevare dem for langsigtede påskønnelse eller fremtidig brug. Populære metoder til at bevare friske blomster spænder fra luft-tørring at bruge mikroovn, og hver har sine egne fordele. For eksempel, luft-tørring er den letteste metode men tørring med et tørremiddel bevarer farverne på de bedste blomster. Tørretid for friske blomster varierer efter metode.

Instruktioner

•Klippe nær perfekt og fugtfri blomster at lufttørre. Fjern blade fra stilke af blomsterne. Hold en flok af otte stilke sammen med en elastik, og hænge dem op og ned i et varmt og tørt rum. Tørre blomster i mindst otte uger. I "Høst, Preserving & Arranging tørrede blomster," Cathy Miller og Rob Gray anbefale lagring lufttørret blomster mellem silkepapir i papkasser.

•Spread en 1-tommer lag af silicagel i en tom dåse eller dyb pande. Placere blomster i gel efter deres struktur. For eksempel, sted enkelt kronblad blomster med billedsiden nedad, multi petal blomster ansigt op og blomster med stilke på langs. Forsigtigt drys mere silicagel over blomster med en teske, indtil de er dækket. Dække beholderen og gemme det i et mørkt sted, f.eks. et skab eller under en seng, for syv dage. Blomsterne skal føle sig sprøde når tør. Placere blomster oprejst i blomsterhandlers skum og holde dem i en opbevaringsboks, indtil det skal bruges.

•Klippe nyligt blomstrede blomster til metoden mikrobølgeovn og sikre, at de er tørre og fejlfrit. Hæld en 1-tommer lag af silicagel i en glasskål. Placere blomster mindst en tomme fra hinanden på gelen og den samme afstand fra kanterne af skålen. Forsigtigt drys en 1-tommer lag af silica gel på blomster og i siderne af skålen. Placer skålen i mikroovn, sammen med en lille kop vand. Mikroovn i ca 2 minutter ad gangen indtil blomster føler sig tør. Refill vandet, hver gang du tjekke blomsterne.

Tips & advarsler

  • Separat blomster af farve, hvis tørring store tal.
  • Bruge engangs kopper når tørring tulipaner og tilsvarende formede blomster med silica gel, til at bevare deres form.
  • Placere lignende blomsterarter i samme boks, når tørring med silica gel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com