Sådan plads polstring negle

February 26

Sådan plads polstring negle

Ligesom en frakke af maling kan gøre et hus ser nye igen, kan en Drapering af stof gøre en gammel sofa højdepunktet i et værelse. Betrækket gamle træmøbler i forskellige stof kan hjælpe uønskede stykker passer en indretning bedre. Mens betrækket, bruge polstring negle holder stoffet på plads og tilføje detaljer til et stykke. Disse polstring negle har hoveder, der kommer i en bred vifte af stilarter og mønstre. De kan tilføjes langs den nederste kant af et stykke til at tilføje en dekoration eller være hamret på fronterne af arm hviler at gøre et stykke ser fremtrædende.

Instruktioner

•Mark hvor langt fra kanten af møblet stof eller læder du ønsker dine negle til at være. Tegne en lige streg på tværs af stoffet med lige kant og sletbare stof til afgiftsmærkning af stof eller hvidt kridt til læder i denne højde.

•Measure hoveder af din polstring negle. Måle fra linjen på stoffet til bredden af søm hoveder. Tegn en lige linje parallel til den første linje på dette punkt.

•Divide bredde af søm hovedet i halvdelen til at bestemme placeringen af den nagle spike. For eksempel, hvis søm hovedet er 1 tommer bred, vil søm spike placering være på 1/2 tommer. Mark mellem de to linjer på stoffet placeringen af den nagle pigge.

•Indstil først søm spike i et af mærkerne mellem de to linjer. Tryk på neglen i de møbler træ så meget som muligt. Hammer søm ind i stoffet med en polstring tack hammer, indtil det forsigtigt greb stoffet.

•Sæt en anden søm i mark ved siden af den første søm hvis du søm heads at røre. Springe over mark ved siden af den første søm og fastsat søm i den næste mark, hvis du vil have negle skal være jævnt fordelt. Hammer stats-neglene blidt med polstring tack hammer, indtil de greb forsigtigt stoffet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com