Sådan plads strålende rør i beton

April 6

Sådan plads strålende rør i beton

Radiant gulvvarme er ved at blive et bemærkelsesværdigt nem måde at varme dit hjem. Med indførelsen af tank-mindre varmt vandvarmere er det mere økonomisk end før. Nu varme du kun vandet i radiant gulv system som du ønsker det og ikke er nødt til at opvarme det konstant. Omkostningerne ved linjen PEX er rimelig så mange boligejere vælger for at tilføje linjen til konkret mulighed for at bruge det senere. Installation PEX rør er noget at gøre det selv handyman kan nemt styre.

Instruktioner

•Tag din foundation planlægger at leverandøren radiant gulv til at bestemme og købe de materialer, du skal installere PEX rør. PEX linje (crosslinked polyethylen) er den strålende gulvvarme rør, der bærer det varme vand. Radiant gulv leverandør vil give dig en PEX linje plan viser dig hvordan du layout rør til dit hjem.

•Inform dit konkrete underleverandør, du tilføjer PEX rør til din plade. Direkte ham til at tilføje en 6-mil plast dampspærre under en 6-tommer lag af komprimerede grus screeninger. Dette giver en dampspærre og et solidt fundament for slab. Efter at han har hældt footings for huset og indstille sine former, have ham til at vente med at binde armeringsjern (armeringsnet) indtil du har et lag af ekstruderet polystyren isolering installeret for at dække slab. Dette vil ikke være et problem, da han skal vente på blikkenslager og VVS underleverandør til at udføre deres ru-ins. Aftal med konkrete underleverandøren at installere isolering på samme tid han installerer armeringsjern, som isolering er let og vil blæse væk, hvis ikke vejes.

•Køre den PEX rør i 300-fods eller mindre kører. Henvise til PEX-planen på layout af kører. Starte røret på den placering, du vil have VVS ind i huset for den mangfoldighed, der forbinder alle PEX rør. Knytte PEX rør til armeringsjern med armeringsjern wire bånd, som du går. Space rør 6 inches fra hinanden på kanten af huset for omkring 18 til 24 inches, så plads rørene 12 til 16 inches fra hinanden for de næste 6 fod eller deromkring. Space resten 16 inches fra hinanden.

•Fabrikater hver ende af PEX rør så du nemt kan identificere loop fra de andre. Knytte hver ende af røret til et stykke armeringsjern skrot, der er omkring 2 fod lange. Holde rørene sammen i orden, fordelt omkring 3 inches fra hinanden. Binde dem til armeringsjern, som du går. Dette bør angives omkring 12 inches over toppen af den betonplade. Skære linjen PEX omkring 24 inches over armeringsjern og cap enderne. Dette vil sikre, at Pex rør er pæn og ren, når det kommer ud af pladen. Forankre armeringsjern, således at det er om 1 tomme inde i hvor væggen bliver.

•Pressure test linjerne før den betonplade hældes.

Tips & advarsler

  • Må ikke knækkes PEX-rør, men gøre blide kurver i stedet.
  • Bære handsker ved håndtering af rustne armeringsjern stål.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com