Sådan plamage på maling

October 12

Sådan plamage på maling

En række metoder kan give dig en dejlig plamage effekt når maleri, men at sikre, at du er i kontrol over det endelige produkt, lære nogle teknikker kan redde dig fra at gøre en utilsigtet rod. Især hvis du overvejer et storstilet projekt, home decor, kan de værktøjer, du bruger være den mest afgørende del af succes. Omhyggelig, skal også tages hensyn til typen af maling du vælger.

Instruktioner

•Vælg en maling type. Ved at mest oliebaserede malinger tage længere tid at tørre, og derfor kan du ekstra tid til at få kreative med strukturering dem. Maling i akryl familien holde deres tekstur bedre, men tørre ret hurtigt. Vælg akryl maling for små-skala projekter, hvor du vil plamage effekt at være dramatisk. Vælg oliemaling eller traditionelle hjem-efterbehandling maling for en mere nuanceret, mindre tekstureret plamage effekt, eller når du arbejder på store hjem forbedringsprojekter.

•Vælg dine værktøjer. Har en handy for lysbrydende udtværing svamp. Køb en pensel at bruge for flere kontrollerede udtværing. Brug afsnittet ressourcer nedenfor til at bestemme, hvilken pensel figur og type vil give den ønskede effekt, eller Vælg en pensel, der føles behageligt for dig. Overvej at bruge en stor pensel til at oprette en base coat, og en mindre børste til at tilføje snavs på toppen eller i malingen. Få kreative ved at indsamle stof klude og andre tekstureret elementer, som du kan bruge til at gøre en plamage virkning. Køb latex handsker, hvis du planlægger at tvære med fingrene.

•Applicer enhver basere frakker og primere, og lad den helt tør. Anvende en anden frakke af maling og bruge en pensel eller andet værktøj til at tvære maling, mens det er stadig vådt. Bruge forskellige farver maling for en mere dramatisk effekt. Prøv at bruge en lidt mørkere eller lysere farve til din anden frakke. Anvende maling rundhåndet, når man arbejder med akryl maling til at tillade tekstureret snavs skal bevares. Drage fordel af olie maling til at justere snavs til en nøjagtig design, som de tager længere tid at tørre. Overveje arbejder i et mønster, der ved anvendelse af udtværing i et cirkulært mønster, eller andre design, for at skabe en mere kontrolleret effekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com