Sådan Plan badeværelse belysning

May 5

Badeværelse belysning oplyser dit badeværelse og brusebad eller badekar for forskellige stemninger. Belysningen kan undertiden bruges til at forbedre en romantiske og afslappende bad eller oprette en praktisk plads til barbering, børste dine tænder, og andre nødvendige opgaver. Badeværelse belysning muligheder omfatter badeværelse forfængelighed lys, forsænket vandtæt lys, ovenlys, vinduer og stearinlys. Disse forskellige muligheder kan kombineres på mange forskellige måder, hvilket fører til en i nærheden af uendelig kombination af stilarter. Den vigtigste bekymring er at give lys nok for grundlæggende funktioner. Alt efter det er op til dine personlige præferencer.

Instruktioner

•Tag ned målinger af dit badeværelse med målebånd, papir og blyant. Sørg for at markere højden af væggene og span af loftet. Inkludere placeringen af karret, på toilettet og vasken i dit diagram af badeværelset. Hvis dit badeværelse ikke er bygget endnu, konsultere de specifikationer, du har udarbejdet for dimensionerne af badeværelset samt placeringen af badeværelse funktioner end belysning.

•Decide hvor de grundlæggende funktioner i badeværelset vil finde sted. Du bliver nødt til at belyse badekarret eller bruser, såvel som vasken, således at du kan se dig selv i spejlet. Hvis dit badeværelse allerede findes, skal du kontrollere, hvor boksene elektriske er i badeværelset. Der bør være en over badekarret som samt over vasken.

•Figure, lys hvis du har brug for bortset fra de i loftet. Husk på, at et Loftlys har en standard 4-fods spredning. Hvis dit badeværelse er meget større end 8 fod på tværs i begge retninger, skal du muligvis en yderligere kilde til lys end en loftslampe. De fleste badeværelser har en loftslampe midt på loftet, samt forfængelighed belysning over spejlet og mindst ét vindue.

•Decide om du ønsker at have din loftslampe i midten af badeværelset eller ovenfor badekar eller brusebad, eller om du skal have mere end én loft lys på grund af den store størrelse af badeværelset. Loftslamper i badeværelser er forsænket lys dækket med vandtæt linser til at forhindre fugt fra bad eller brusebad filtrering i værelser over badeværelset.

•Vælg om du ønsker dit loft lys til at være en cirkulær pære eller en tubed fluorescerende pære. En tubed fluorescerende pære fylder mere loft plads og kan nemt belyse hele loftet. Men det kan ikke sættes på en lysdæmper. Hvis du ønsker dit badeværelse til at have mørkere stemningsbelysning, brug ikke en tubed fluorescerende forsænket belysning fastholdelsesanordningen.

•Consider tilføje lysestager eller sconces i dit badeværelse. Disse give stemningsbelysning og kan placeres på væg inden for rækkevidde fra badekarret. De giver lav belysning til romantiske humør når loftslampe og forfængelighed spejl lys er slukket.

•Match stilarter af trim for forsænket lys, blinds på vinduet og sconces eller stearinlys indehavere på væggene. Der er mange stilarter at vælge imellem, herunder bambus eller mat finish, eller metal finish såsom bronze, nikkel og krom.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en ovenlys over dit badekar eller brusebad, sætte en loftslampe midt i badeværelset for at maksimere lys til andre områder af rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com