Sådan Plan lavendel Baby værelser

June 22

Udsmykning et nyt barns værelse kan være en særlig måde at byde velkommen til de nyeste medlem af familien. Klassiske farver for baby værelser er blå, pink og gul. Men andre farver kan gøre en smuk plads til baby. Lavendel er en dæmpet, blid farve, der kan være rolig for en baby. Lavendel kan tilføjes via maling, kunst, tekstiler og selv møbler.

Instruktioner

• Indsamle maling, stof og gulvbelægning farveprøver til at se hvilke farver du lide og hvilke muligheder der er tilgængelige. Skåret ud ideer fra blade eller udskrive billeder du finder online. Sætte alle disse elementer sammen i forskellige ordninger til at se, hvordan du kan lide dem, og hvilke farver du ønsker at gå med lavendel. Hvid er almindeligt parret med lavendel, men mørkt træ, pinks, grå og grønne kan også arbejde.

•Bestil gulvbelægning, du ønsker og har det installeret. Når dette er på plads, vil du have en bedre idé om, hvordan rummet ser ud og hvad du ønsker at tilføje til det.

•Vælg møbler til rummet. Få stykker at matche eller supplerer hinanden og finde ud af hvordan du vil arrangere dem i rummet. Husk på enhver vægmalerier eller vægkunst du vil bruge som et fokuspunkt.

•Vælg din maling eller tapet. Lavendel kan være den dominerende farve med hvid eller farvet accenter eller du kan have en mere neutral base med lavendel på det. Overvej at tilføje et vægmaleri eller væg decals for at gøre rummet mere personlige og tilføje et element af sjov.

•Tilføj gardinerne, smide tæpper og andre tekstiler til rummet. Vælg materialer, der er funktionelle og tilføje til indretning. For gardiner eller persienner, vil du ønsker dem, der vil holde lyset ud, så dit barn kan sove.

•Tilføj accent stykker som kunst, lamper og lampeskærme. Disse stykker kan give rummet et boost af ekstra farve eller de kan holde med temaet allerede oprettet i rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com